Aynen sen belirliyorsun her forumda millet kapalı kutuyu zararın satıyor en iyisi sensin.Ben takip etmiyorum piyasayi ben belirliyorum , sen dunyadan bir habersin Gir forumlara kapalı kutu 3060 pnyler havada ucusuyor 10 ar 20 ser adet fiyatları ne 6900
Hocam sistem çıktığı gibi İntel sistemi almaya çalıştım ama direk bitmişti bu işin içinde bişey mi var yoksa sitede mi hata varStok sayısı fazla o yüzden gerek yok önceden paylaşmaya bu sistem için![]()
Siteler çökebiliyor yoksa kimse sahte stok yapmaz. 200 stok oluyor mesela hemen bitti aslında yok diye diğer forumlarda konuşuluyor ama videoyu 1dk da zaten 1000den fazla kişi izliyor 200 stok nasıl dayansın.Hocam sistem çıktığı gibi İntel sistemi almaya çalıştım ama direk bitmişti bu işin içinde bişey mi var yoksa sitede mi hata var
200 değil ki 1000 Stok var amaSiteler çökebiliyor yoksa kimse sahte stok yapmaz. 200 stok oluyor mesela hemen bitti aslında yok diye diğer forumlarda konuşuluyor ama videoyu 1dk da zaten 1000den fazla kişi izliyor 200 stok nasıl dayansın.
Örnek verdim sadece. Genelde yaşanan olay benim verdiğim örnek üzerine gidiyor. Şuan ki siteden kaynaklıdır.200 değil ki 1000 Stok var ama
yenilendiintel stok yenılenır mı sizce yoksa bitti mi
geldi stoklaraHocam sistem çıktığı gibi İntel sistemi almaya çalıştım ama direk bitmişti bu işin içinde bişey mi var yoksa sitede mi hata var
15 bin miTek tek toplayinca 13-15000 tl arasi cok iyi sistem ellerinize saglik, 3 sistem olacakti bu ay , geriye kaldi bi tane degil mi
Hayırlı olsun. Psu iyi midirŞöyle olsa daha iyi olurdu böyle kart olsa filan diyen üyelere istinaden diyorum...
Neredeyse ekran kartı, işlemci ve SSD parasına sistem veriliyor. Kasa, psu, anakart ve ram bedavaya geliyor. Bir haftadır parça fiyatlarına bakıyorum. Kampanyada b450 anakart ve 16gb ram aldım. İşlemci fiyatları ayrı uçuşta, kasa fiyatları ayrı... Şu sistemi ben kurmaya çalışsam en dip fiyatlardan bile 12.000 liradan aşağıya çıkmaz. Kaliteli parçalar ve iyi fiyat için teşekkür ediyorum. Ben Intel sistemi aldım. İlerde işlemci ve soğutucu takviyesi yaparım. Rtx 2060' dan o zaman üst modele geçerim.
Sistem çok yüksek güç tüketmiyor. Anlık 200-250w diye tahmin ediyorum. Kısaca f/p kaçırlmaz... Daha alt modeli vatanda 11.500 ve tek fanlı 2060...@OceanLaB geçtim intelli siparişi Hocam. Emeğinize sağlık. 9/10 sistem bence.
Hayırlı olsun. Psu iyi midir