Böyle demeyin en azından 100 kişi mutlu kısmet değilmiş.100 stok yapmaktansa hiç olmasaydı daha iyiydi. Milletin hevesi kursağında kaldı. Yarın itopyanın 18.00 indirimini bekleriz artık.
Tam fiyat performans olmuş, özelleştirmeler ise cabası. Tek önerim o ssd yi exceria plus yapın alırken <3Neredeyse 1 haftadır beklediğimiz smokin giydiren F6 sistem sonunda çıktı!! Smokin Taner hocama bir ayrı yakışıyor.
PCH F6 Sistem Özellikleri
• İşlemci: Intel i5-12400F
• Anakart: MSI PRO H610M-B
• Ekran kartı: MSI RTX 3060 Ventus 2X 12GB
• RAM: G.Skill Ripjaws (2x8) 16GB 3200MHz
• SSD: Kioxia Exceria 500GB NVMe M2 (GEN3)
• Kasa: MSI MAG 100R
• PSU: MSI MAG A650BN 650W 80+ Bronze
Sistem linki 20:10'da video açıklamasına eklenecek!!
İnceleme:
Siz alamadınız diye kötülemenin bir manası yok. En azından 100 kişi alabilmiş oldu. O 100 kişiden biri siz de olabilirdiniz ama kısmet değilmiş demekki.100 stok yapmaktansa hiç olmasaydı daha iyiydi. Milletin hevesi kursağında kaldı. Yarın itopyanın 18.00 indirimini bekleriz artık.
yarın itopyada 18.00 da indirimler başlıyor beklesen iyi olur belki uyguna pc düşer itopya 100stok felan yapmaz.Gaminggendeki 6600xt sistemi alacağım artık ypacak bir şey yok o kadar heves ettim aylarca bekledim parayı bile hazırladım bekledim 5sn de girdim tükendi yazısı nedir ya insanları ne hale getirdiler..
Hocam ya 1 aydır bekleyip hiçbir sistemi yakalayamamak çok kötü hissettiriyor artık uygun fiyat bekleye bekleye çürüdüm resmen. Benim kaderimde bilgisayar almak yokSiz alamadınız diye kötülemenin bir manası yok. En azından 100 kişi alabilmiş oldu. O 100 kişiden biri siz de olabilirdiniz ama kısmet değilmiş demekki.
İtopya indirim falan yapmıyor aga 100 tl düşürüyor çat indirimyarın itopyada 18.00 da indirimler başlıyor beklesen iyi olur belki uyguna pc düşer itopya 100stok felan yapmaz.
hocam mağazada stok yok mudur acaba şehrinde vatan mağzası varsa ordan alsanHocam ya 1 aydır bekleyip hiçbir sistemi yakalayamamak çok kötü hissettiriyor artık uygun fiyat bekleye bekleye çürüdüm resmen. Benim kaderimde bilgisayar almak yok
10dk değil 30sn bile sürmedi.10 dk stok bitti alamadım sistemi
nasıl şaçmalık bu ya
Hocam link 10 gece gelicek dendi ama link önce geldi galiba ondan böyle olduğunu tahmin ediyorumSiz alamadınız diye kötülemenin bir manası yok. En azından 100 kişi alabilmiş oldu. O 100 kişiden biri siz de olabilirdiniz ama kısmet değilmiş demekki.
Yok dostum internete özel satılıyor öyle bir durum olsa zaten taner hoca derdi Umarım en azından biraz fiyat artışıyla tekrar stoğa gelirhocam mağazada stok yok mudur acaba şehrinde vatan mağzası varsa ordan alsan