PCHocası Yeni RTX Sistem BUGÜN Yayınlanıyor!!!

scaric

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hoca sadece forum listesine bakıyor acaba video mu çekiyor

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
RTX çıkacak ama fiyatı bilmiyoruz.
hocam selam sana bir sorum var, söylendiğinde göre gpu nvidia cpu amd olacakmış, forumdakilerin çoğu 3050 olacağını düşünüyor. eğer 3050 bir sistem çıkarsa işlemci modelini yükseltmeli miyim? r5 5500 olarak çıkarsa ve özelleştirme seçeneğinde 5600 olsa sizce fiyat farkına değer mi?

HakanDemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hocam selam sana bir sorum var, söylendiğinde göre gpu nvidia cpu amd olacakmış, forumdakilerin çoğu 3050 olacağını düşünüyor. eğer 3050 bir sistem çıkarsa işlemci modelini yükseltmeli miyim? r5 5500 olarak çıkarsa ve özelleştirme seçeneğinde 5600 olsa sizce fiyat farkına değer mi?
R5 4500 çıkar (tahmin)

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
@OceanLaB hocam bu sistemleri in özelliklerini yazsanızda bugün alacağım sistem için 15 nden sonra yayınlıcağınızı almadım diye pişman olmayalım. Herkes bütçesini ayarlamış olur hem arada en fazla 1 2 k oynayacak sistemler arası birkez alacağız aldığımız sistem için pişman olmayalım diğerini almadım diye. Herkes için en iyisi olur forumda sistem özelliklerini yayımlamak

scaric

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
@OceanLaB hocam bu sistemleri in özelliklerini yazsanızda bugün alacağım sistem için 15 nden sonra yayınlıcağınızı almadım diye pişman olmayalım. Herkes bütçesini ayarlamış olur hem arada en fazla 1 2 k oynayacak sistemler arası birkez alacağız aldığımız sistem için pişman olmayalım diğerini almadım diye. Herkes için en iyisi olur forumda sistem özelliklerini yayımlamak
+1

xRosita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Fiyat iyi olduğu zaman zaten Taner hoca duyurusunu açıklamasını yapıyor. Belli ki normal seviye de fiyat/performans yani çok ümitlenen arkadaşlara söylüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri