- Tepki
- 63
Yapıldıktan sonra hocam. Her şeyin zamanı var.Hocam daha Giriş ve Orta yapılmadı
Yapıldıktan sonra hocam. Her şeyin zamanı var.Hocam daha Giriş ve Orta yapılmadı
9K ya sadece 3060 ı alabilirsiniz.(!)Hocam 9k 3060 gelir mi![]()
9k olmasın hem senide yorar düz hesap 5K yapalım ayda 400 ödemeyle 12 taksit.Hocam 9k 3060 gelir mi![]()
Kartların ne olacağı belli değil giriş yada üst seviye sistem falan dendi şimdi RTX serisinde 3050 yada 2060 giriş olur bana göre giriş seviyede bile 3060 olsa çok mantıklı olur mesela. Sistemin tam olarak hangi bileşenlerden oluşacağı belli değil. Onun dışında ilk dediğiniz gibi giriş seviyeden sonra yükselecek sistemler.Anladığım kadarı ile yarınki ürün en uygun fiyatlı olanı olacak diğer 15 neden sonra olanda 3060 ayarında olan mı olacak anlayan bilgilendirebilir mi
Ekran kartı fiyatına çok sistem gördü bu gözler?9K ya sadece 3060 ı alabilirsiniz.(!)
9-11 arası dediği için 9 dedim?9k olmasın hem senide yorar düz hesap 5K yapalım ayda 400 ödemeyle 12 taksit.
Görmüş olabilir ama 3060 zaten 8k ya satılıyor 10k ya sistem olması için 4-5k ya falan satılması lazım herhalde.Ekran kartı fiyatına çok sistem gördü bu gözler?
Tamam dostum fakat o fiyata o ekran kartı gelmez. Ciddiyetten uzak bir yorum olduğu için şakasına bizde yazdık bir şeyler. <39-11 arası dediği için 9 dedim?
Hocam son sistem RX 6600 lü olursa çok fazla kişiyi memnun ve PC sahibi yapmış olursunuz.Var ama fiyat daha kesin değil orada. Söz vermiş gibi olmayayım.
Hocam konunun ilk mesajına bakarsanız RTX sistem gelecek 1660ti veya 1660s mümkün değil.Arkadaşlar yarın ki sistemde 3050- 1660ti -1660s ekran kartlarından birinin kullanılacağını düşünüyorum realist olmak gerekirse dolar kuruna bakılırsa ancak bunlar alınabilir. 17 20 Ağustos arası 3060 ve türevleri gelebilir.
hiç okumadım 2060 veya 3050 pc hocasına opsiyonlanmıştır diyelim o zamanHocam konunun ilk mesajına bakarsanız RTX sistem gelecek 1660ti veya 1660s mümkün değil.
selam hocam, bu sistemleri sadece tek çekim olarak mı alabiliyoruz yoksa taksit seçeneği var mı?Var ama fiyat daha kesin değil orada. Söz vermiş gibi olmayayım.
Hocam bütün sülalemi etiketleye bilirim zaten yarsını tanımıyorumGüzel bir detay daha vereyim. Firma ile görüştük yarınki sistemi almak için parası olmayan arkadaşlarımıza özel sistemi komple hediye edeceğiz. Öyle şunu beğen, 3 takla at, 20 kere şunu yap olmadan. Sadece Instagram sayfa takibi yeterli olacak.
2060 12K olmaz derim çünkü en düşük 3050 ile en düşük 2060 arasında 500tl fark var.3050 10k
2060 12 k
3060 13k
olur mu dersiniz?
acaba diğer sistemler hangi segmentte olacakSelam Dostlar!
Bizzat hocamın mesajı arkadaşlar sistem yarın çıkıyor bekleyenler için değeceğini umuyorum kendisinin paylaşımına göre de fiyat gayet güzel olacak diye tahmin ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 4304
Kendiniz mesaja bakabilirsiniz.
PCH Yeni Sistem Ne Zaman Belli Olur Ve Çıkar?
Selam Dostlar, Taner hocanin @OceanLaB soyledigi 9-11k rtx sistem ne zaman gelicek bilen varmi ?forum.pchocasi.com.tr
YENİ BİLGİ ARKADAŞLAR!!
Ekli dosyayı görüntüle 4306