- Tepki
- 12
Tamamdır teşekkürler hocam10k-12 k arası olacak diye biliyoruz hocam.
Tamamdır teşekkürler hocam10k-12 k arası olacak diye biliyoruz hocam.
Yarın çıkacak. İnceleme olan normalde 2+1 şekilde düşünün 2 video aynı 1 video farklı ama hepsi sistem videosu olacaktı. İnceleme de anlaşamadılar galiba orasını bilmiyorum ama hepsi rehber gibi olacak diye hatırlıyorum.Sistem,incelemeydi sonra hoca kendi yapacağını söyledi lakin yarın mı çıkar daha sonraki günler mi?
Hocam bu ay inceleme yok diye yazdı Taner hoca.Taner hocanın Kendi çıkardığı sistem olacak değil mi yarın ki sistem hocam
Hocam genelde videolar 5:40 6:30 gibi çıkıyor eğer zaman verirlerse 19:00 20:00 gibi başlar alımlar.Hocam rica edersek 19.00 19.30 gibi çıkarabilirsiniz.Burda birçok kişi öğrenci ve babalarının işte çıkış saati 6.00'da işten çıkması eve gelmesi dinlenmesi filan derken saat 7.00 uygun olur bence
7.00 gibi videosu çıkıp 7.30 gibi satışa açılırsa güzel olurHocam genelde videolar 5:40 6:30 gibi çıkıyor eğer zaman verirlerse 19:00 20:00 gibi başlar alımlar.
Stoklar hızlı tükenmese bile siteler çöküyor hocam. Bu yüzden çoğu kişi alamıyor. İçlerinde fırsatçılar da olduğu için siz gerçekten alıcısınız mesela ama adam alıyor indirimli sistem bitince 2k yüksek fiyattan sarı sitede ilana veriyor.beyler o kadar hızlı mı tükeniyor stoklar ya?
Hocam 3060 lı sistem 14k olsun ama içindekiler kaliteli olsun psu , anakart , kasa ve ssd gibi , ama b450 anakart olmasın. İnşallah böyle olur .Var ama fiyat daha kesin değil orada. Söz vermiş gibi olmayayım.
anladım, hızlıca almak lazım o zaman çok teşekkürlerStoklar hızlı tükenmese bile siteler çöküyor hocam. Bu yüzden çoğu kişi alamıyor. İçlerinde fırsatçılar da olduğu için siz gerçekten alıcısınız mesela ama adam alıyor indirimli sistem bitince 2k yüksek fiyattan sarı sitede ilana veriyor.
Yayınlanmadan 2 3 saat önce bütün bilgileri yayınlayacaklar hocam(tahmin)Ekran kartı nedir bir ipucu yokmu![]()
Nasıl bir sistem toplamak istiyorsunuz hocam ? Yardımcı olalım.hadi yine iyisiniz, Sayın Karahanlınız sistemini tek tek toplamaya karar verdi, sistemi alacaklardan 1 kişi eksildi. Sistemi alın da bi el cs girelim topluca dostlar![]()
katılıyorum.Hocam 3060 lı sistem 14k olsun ama içindekiler kaliteli olsun psu , anakart , kasa ve ssd gibi , ama b450 anakart olmasın. İnşallah böyle olur .
Aslında cs çok sistem isteyen bir oyun değil ki gerçekten kötü bir pc ye unlost FPS arttırma yapıp 800x600 falan oynayın çoğu pc açar bence.hadi yine iyisiniz, Sayın Karahanlınız sistemini tek tek toplamaya karar verdi, sistemi alacaklardan 1 kişi eksildi. Sistemi alın da bi el cs girelim topluca dostlar![]()
Alkışşşhadi yine iyisiniz, Sayın Karahanlınız sistemini tek tek toplamaya karar verdi, sistemi alacaklardan 1 kişi eksildi. Sistemi alın da bi el cs girelim topluca dostlar![]()