İşlemci besleyebilirse uyumludur.Pegatron IPMIP rev 1.02 anakartın özellikleri nedir? Her yerde aradım bulamadım.
Rx 570 desteklermi
İşlemci besleyebilirse uyumludur.
8+8 16gb ddr3 1333mhz e kadar destekliyor sanırsam.İşlemci i5 750 Bide max kaç gb ram destekliyor tek slota 8gb taksam olurmu
Tamamdır teşekkürler bilginiz için8+8 16gb ddr3 1333mhz e kadar destekliyor sanırsam.
Pegatron IPMIP H55-GEN Anakarta RAM Önerisi
Elimde bilgilerini paylaştığım eski bir masaüstü bilgisayar var. RAM'ini yükseltmem gerekiyor. Belki Ekran kartı tavsiyesinde de bulunabilirsiniz. RAM'i 2 soketli. 8+8 yapabiliyor muyum? Tek soket destekliyor mu 8 GB? Yoksa en fazla 4+4 şeklinde 8 mi yapabilirim? Alabileceğim, bu sisteme uyumlu...www.technopat.net
Kullanırsınız sorun olmaz. İşlemci baya eski olduğundan bazı yerlerde ekran kartını tam besleyemeyebilir, rekabetçi oyunlarda biraz fps düşmesi yaşayabilirsin.az önce o anakartı sipariş ettim gtx 750 ti ve işlemcim bozulmadıysa i5 750 ile kullanıcağım sorun olurmu
kanka i5 750 eski evet fakat güçlü bir işlemci ve eski anakartımda kullandığımda çok güzel besliyorduKullanırsınız sorun olmaz. İşlemci baya eski olduğundan bazı yerlerde ekran kartını tam besleyemeyebilir, rekabetçi oyunlarda biraz fps düşmesi yaşayabilirsin.
Bir fark hissetmezsiniz eskiden de kullanıyorsanız o zaman.kanka i5 750 eski evet fakat güçlü bir işlemci ve eski anakartımda kullandığımda çok güzel besliyordu
bu arada birşey soruaktımbu anakart pci express kaç.0 .dBir fark hissetmezsiniz eskiden de kullanıyorsanız o zaman.
Muhtemelen 2.0bu arada birşey soruaktımbu anakart pci express kaç.0 .d
1.0 olmasında bi kere 1.0 kullandım bu lga 1156 pinli anakartım bozulmuştu gtx 750 ti takarken yarısı girmiyoduMuhtemelen 2.0
Bios pilini söküp, elektriği boşaltıp, biosu sıfırlamayı denemişsinizdir heralde, yinede açılmaması ilginç.bios ayarlarını değiştirdiim için ekran gelmiyor artık herşeyi denedim fakat ekran gelmedi
işlemcide sorun varsada 2.el aldım anakartı zaten üstünde işlemci ile gelecekBios pilini söküp, elektriği boşaltıp, biosu sıfırlamayı denemişsinizdir heralde, yinede açılmaması ilginç.
rediron__ sorun olursa ekleyip sorabilirsin. Fakat bu aralar pek ilgilenemem sınavlardan dolayı.discordun varsa verebilirmisin discord üzerinden daha rahat olur konuşmak
şuan bi sorunum var ekran kartı pci express yuvasına tam oturmuyorediron__ sorun olursa ekleyip sorabilirsin. Fakat bu aralar pek ilgilenemem sınavlardan dolayı.
Yani oturmaması imkansız, yuva standart. Beyaz yuvaya takmıyorsunuz değil mi? Geniş siyah yuvaya takacaksınız.şuan bi sorunum var ekran kartı pci express yuvasına tam oturmuyo
kasayla alakalıymış çözdüm demiri yamulttum .d ama ekran gelmedi yatıyor hala pcYani oturmaması imkansız, yuva standart. Beyaz yuvaya takmıyorsunuz değil mi? Geniş siyah yuvaya takacaksınız.