Benim de efsane bir fikrim vardı ama sponsorum yok hocam olmak istersen ben de çok izlenecek bir video koyabilirim ortayaBununla alakalı efsane bir fikir vardı aklımda. Bayram öncesi videoyu yapmak nasip olmadı. 10 güne kadar yapacağım inşallah![]()
Benim de efsane bir fikrim vardı ama sponsorum yok hocam olmak istersen ben de çok izlenecek bir video koyabilirim ortayaBununla alakalı efsane bir fikir vardı aklımda. Bayram öncesi videoyu yapmak nasip olmadı. 10 güne kadar yapacağım inşallah![]()
Eline almadan anlayamazsın onu , eline alınca bakmayı unutmaYa yeşil ya da açık mavi kırıldı. Belki kırmızı da olabilir tam çözemedim
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.Eline almadan anlayamazsın onu , eline alınca bakmayı unutma
Dün teslim aldım ve stres testi yaptım. 3 saatlik stres testinde hiçbir problem çıkmadı. Sanırsam önemsiz bir pini kırmışım.işlemci üzerinde pinlerin lehim kaynak vs.. görmesine sebep bir durum yoksa ki böyle bir işlem pin kopmadıysa olacağını sanmıyorum, uzun vadede sıkıntı yaşatmaz. Sadece düzeltme yapıldıysa kullanabilirsiniz, diğer türlü uzun vadeli kullanımda ısınma kaynaklı sorun yaşanana bilir kaynak noktalarında.