Merhabalar,
İsteğim;-IPS panel,144-165 min hz, pivot, min 27inç, ve diğer yan özellikler ile tam bir f/p ürünü arıyorum.
Sorum:VA panel ile IPS panel çok fark ettirir mi? Örneğin;
www.pttavm.com
Bu ikisi arasındaki beni düşündüren en önemli fark msı va panel diğeri ise ıps. He birde ıps olan da pivot özelliği var ama bu çok sorun değil.
Ana isteklerim ve verdiğim iki örnek monitör üzerinden de yola çıkacak olursak hangisini tercih etmeliyim.?
Fikir ve öneriliriniz hatta ürünlerini bekliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden
BÜTÇE:MAX 4000
@ugur.gozaydin HOCAM?
İsteğim;-IPS panel,144-165 min hz, pivot, min 27inç, ve diğer yan özellikler ile tam bir f/p ürünü arıyorum.
Sorum:VA panel ile IPS panel çok fark ettirir mi? Örneğin;

AOC 27G2U/BK 27" 1ms Full HD FreeSync Pivot IP - PttAVM.com - 2025
AOC 27G2U/BK 27" 1ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025
MSI 31.5" OPTIX G32CQ4 Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 31.5" OPTIX G32CQ4 Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu ikisi arasındaki beni düşündüren en önemli fark msı va panel diğeri ise ıps. He birde ıps olan da pivot özelliği var ama bu çok sorun değil.
Ana isteklerim ve verdiğim iki örnek monitör üzerinden de yola çıkacak olursak hangisini tercih etmeliyim.?
Fikir ve öneriliriniz hatta ürünlerini bekliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden
BÜTÇE:MAX 4000
@ugur.gozaydin HOCAM?
Moderatörün son düzenlenenleri: