PSU Önerisi

Collpys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar,

pc topluyorum kutusundan hic çıkmamış rampage psu alacaktım fakat bazi arkadaslar guven vermedi degistir dediler.

Sizce bu nasil?

Screenshot_2022-06-30-17-01-10.png

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
High power da GD serisi olan öneriliyor diye biliyorum böyle modeller çok başarılı olmuyordu galiba. Teknobiyotik illaki bayramda yapacaktır Aerocool aero white 650w +80 psu vardı 600tl ye düşüyor yine onu alırsanız çok iyi olur. Kasa + psu olarak 1300tl civarında para harcayacaksanız direk Thermaltake alın derim.

KS

Collpys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
High power da GD serisi olan öneriliyor diye biliyorum böyle modeller çok başarılı olmuyordu galiba. Teknobiyotik illaki bayramda yapacaktır Aerocool aero white 650w +80 psu vardı 600tl ye düşüyor yine onu alırsanız çok iyi olur. Kasa + psu olarak 1300tl civarında para harcayacaksanız direk Thermaltake alın derim.

Dusunucem hocam saolun.

KS

Collpys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Aerocool VX Plus serisi nasildir teknobiyotikte 580 tl civarinda

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Bu psu çok iyi değil diye biliyorum cesitli modelleri var ama bu markada kondansatör kalitesi düşük diye biliyorum. Uzun süreli kullanimda coil sesi gibi tiz ses cikarabilir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aerocool VX Plus serisi nasildir teknobiyotikte 580 tl civarinda
VX serisini Uğur hocam önermiyordu bende ondan alacaktım birde cylon serisi vardı 500w ama o da indirimde değil şuan , aerocool aero white psu yu önermişti. Ben yine VX plus alacağım çünkü APU sistem için 350w yeterde artar bile ama VX serisini hocam önermiyordu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
VX serisi çok çok giriş seviyesi bir model, o yüzden önermiyorum. Minimum AEROCOOL markasından CYLON serisi alınmalı ama ana önerilerim bu markada AERO serisidir.

HighPower markasında ki her ürünü alabilirsiniz markada kötü ürün yok gibi bir şey. Ancak bence İncehesap Cuma indirimlerini bekleyin ki yarın bu indirimler ve eğer işe yarar bir ürün indirime girmezse bayram indirimlerini bekleyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri