www.n11.com
Dusunucem hocam saolun.High power da GD serisi olan öneriliyor diye biliyorum böyle modeller çok başarılı olmuyordu galiba. Teknobiyotik illaki bayramda yapacaktır Aerocool aero white 650w +80 psu vardı 600tl ye düşüyor yine onu alırsanız çok iyi olur. Kasa + psu olarak 1300tl civarında para harcayacaksanız direk Thermaltake alın derim.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Aerocool VX Plus serisi nasildir teknobiyotikte 580 tl civarindaHigh power da GD serisi olan öneriliyor diye biliyorum böyle modeller çok başarılı olmuyordu galiba. Teknobiyotik illaki bayramda yapacaktır Aerocool aero white 650w +80 psu vardı 600tl ye düşüyor yine onu alırsanız çok iyi olur. Kasa + psu olarak 1300tl civarında para harcayacaksanız direk Thermaltake alın derim.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Anladim saolunBu psu çok iyi değil diye biliyorum cesitli modelleri var ama bu markada kondansatör kalitesi düşük diye biliyorum. Uzun süreli kullanimda coil sesi gibi tiz ses cikarabilir
VX serisini Uğur hocam önermiyordu bende ondan alacaktım birde cylon serisi vardı 500w ama o da indirimde değil şuan , aerocool aero white psu yu önermişti. Ben yine VX plus alacağım çünkü APU sistem için 350w yeterde artar bile ama VX serisini hocam önermiyordu.Aerocool VX Plus serisi nasildir teknobiyotikte 580 tl civarinda