Ryzen 5 5500 işlemci için uyumlu anakart önerisi verir misiniz (bios güncellemesi yapmadan kullanmak istiyorum)
Bütçen nedirRyzen 5 5500 işlemci için uyumlu anakart önerisi verir misiniz (bios güncellemesi yapmadan kullanmak istiyorum)
önerim b550 almanız bütce yoksa b450m , b450 alacaksanız bios güncellemeniz gerekirRyzen 5 5500 işlemci için uyumlu anakart önerisi verir misiniz (bios güncellemesi yapmadan kullanmak istiyorum)
önerim b550 almanız bütce yoksa b450m , b450 alacaksanız bios güncellemeniz gerekir
BIOS güncellemesi yapmak için öncelikle USB belleğe ve güncelleme dosyasına ihtiyacınız var. Anakart üreticinizin sitesinden bulabilirsiniz ama yanlış BIOS yüklememeye çalışın. Her ASUS anakarta aynı BIOS yüklenmiyor tabii ki.hocam bende de r5 5500 var anakartım da b450 ben hiç güncelleme yapmadım nasıl yapabilirim bu konuda hiç fikrim yok
B450 lerde de güncelleme gerekmezönerim b550 almanız bütce yoksa b450m , b450 alacaksanız bios güncellemeniz gerekir
Bişey yapmama gerek yok o zaman dimi hocamB450 lerde de güncelleme gerekmez
Yok. Aktif olarak kullanıyorsan Bios güncel değilse güncelle her zaman güncel bios iyidir.Bişey yapmama gerek yok o zaman dimi hocam
Şuan aktif olarak kullanıyorum da güncelleme geldiğini falan nasıl anlıycam yada güncel olduğunu nasıl bilicemYok. Aktif olarak kullanıyorsan Bios güncel değilse güncelle her zaman güncel bios iyidir.
Anakartının tam modelini yazarmısınŞuan aktif olarak kullanıyorum da güncelleme geldiğini falan nasıl anlıycam yada güncel olduğunu nasıl bilicem
Asus prime b450m-AIIAnakartının tam modelini yazarmısın
Birde bios sürümünü yaz güncel mi bakalımAsus prime b450m-AII
Hocam şuan evde değilim baktığımda yazıcamBirde bios sürümünü yaz güncel mi bakalım
TamamdırHocam şuan evde değilim baktığımda yazıcam
3211 yazıyor hocamTamamdır
Güncel değil burdan 3810 sürümünü indirebilirsin.3211 yazıyor hocam
Sağolun hocamGüncel değil burdan 3810 sürümünü indirebilirsin.
PRIME B450M-A II|Anakart|ASUS Türkiye
M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A, BIOS FlashBack™ ve Aura Sync RGB aydınlatma desteğine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakartwww.asus.com