Çözüldü R5 5600 CPU Ile Valorantta Düşük Fps.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eldreyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhabalar ben valorant oynarken herhangi bi kısıtlama falan yok 150 fps oynuyorum. ayarlar yüksek yada düşükte çok az farkediyor yardımcı olurmusunuz.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhabalar ben valorant oynarken herhangi bi kısıtlama falan yok 150 fps oynuyorum. ayarlar yüksek yada düşükte çok az farkediyor yardımcı olurmusunuz.
klasik soru , driver falan güncel mi ve güç planında hangi modda perfomans , tasaruf

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Hocam öbür oyunlsrda normal mi? Çünkü valorantta bende de bazen fps düşüyor sonraki gün düzeltmiş oluyorlar

KS

eldreyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bide sistem parcaları nedir.
Asus dual rx 6700xt, xpg 3200mhz 8x2 ram, wd 500gb m2, 650w asus tuf psu.

Hocam öbür oyunlsrda normal mi? Çünkü valorantta bende de bazen fps düşüyor sonraki gün düzeltmiş oluyorlar
Diğer oyunlarda herhangi bi fps düşüşü yok. sadece valorantta.

Yük altında 65 watt çekmesi gerekiyor ama yük altında 35 falan çekiyor cpu onunla alakalı olabilirmi acaba?

Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Yük altında 65 watt çekmesi gerekiyor ama yük altında 35 falan çekiyor cpu onunla alakalı olabilirmi acaba?
fps sınırı olabilir veya valorant sorun olabilir yada islemcin tam yükte olmadıgı icin güc vermiyor

KS

eldreyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
https://www.asus.com/tr/motherboard...k/helpdesk_download/?model2Name=PRIME-B550M-K bu linke tıklayıp sürücüler & araçlar deyip işletim sistemini seçip chipset driver ını indir. Chipset güncel olmayabilir.
en baştakinde windows 10 ve 11 için galiba onu mu indirreyim
1675529694424.png

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Hocam valorant bazen böyle yapabiliyor ama yine de arkadaşların söylediklerini yapmakta fayda var.

KS

eldreyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam valorant bazen böyle yapabiliyor ama yine de arkadaşların söylediklerini yapmakta fayda var.
Dostum düşüş değil hep 150 130 falanda oynuyorum ama.

https://www.asus.com/tr/motherboard...k/helpdesk_download/?model2Name=PRIME-B550M-K bu linke tıklayıp sürücüler & araçlar deyip işletim sistemini seçip chipset driver ını indir. Chipset güncel olmayabilir.
Dostum bide öncekini kaldırmamız gerekiyormuş nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Dostum düşüş değil hep 150 130 falanda oynuyorum ama.
Driverleri güncelleyince de yine aynıysa ve fps limitiniz yoksa valorantı silip bidaha yüklemek son çare olur. Bir de fps değerlerine afterburnerdan bakarmısınız. Oyun içi yanlış göstereceğini düşünmüyorum ama yine de denemekte fayda var

KS

eldreyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Driverleri güncelleyince de yine aynıysa ve fps limitiniz yoksa valorantı silip bidaha yüklemek son çare olur. Bir de fps değerlerine afterburnerdan bakarmısınız. Oyun içi yanlış göstereceğini düşünmüyorum ama yine de denemekte fayda var
Evet bende 3 farklı yerden baktım oyun içi, amd nin paneli ve afterburner hepsinde aynıydı :(.
valorantıda silip yükleyeceğim haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri