klasik soru , driver falan güncel mi ve güç planında hangi modda perfomans , tasarufMerhabalar ben valorant oynarken herhangi bi kısıtlama falan yok 150 fps oynuyorum. ayarlar yüksek yada düşükte çok az farkediyor yardımcı olurmusunuz.
yüksek performansta. hangi driver güncelmi ?klasik soru , driver falan güncel mi ve güç planında hangi modda perfomans , tasaruf
bide sistem parcaları nedir.yüksek performansta. hangi driver güncelmi ?
Hocam öbür oyunlsrda normal mi? Çünkü valorantta bende de bazen fps düşüyor sonraki gün düzeltmiş oluyorlarMerhabalar ben valorant oynarken herhangi bi kısıtlama falan yok 150 fps oynuyorum. ayarlar yüksek yada düşükte çok az farkediyor yardımcı olurmusunuz.
Asus dual rx 6700xt, xpg 3200mhz 8x2 ram, wd 500gb m2, 650w asus tuf psu.bide sistem parcaları nedir.
Diğer oyunlarda herhangi bi fps düşüşü yok. sadece valorantta.Hocam öbür oyunlsrda normal mi? Çünkü valorantta bende de bazen fps düşüyor sonraki gün düzeltmiş oluyorlar
fps sınırı olabilir veya valorant sorun olabilir yada islemcin tam yükte olmadıgı icin güc vermiyorAsus dual rx 6700xt, xpg 3200mhz 8x2 ram, wd 500gb m2, 650w asus tuf psu.
Diğer oyunlarda herhangi bi fps düşüşü yok. sadece valorantta.
Yük altında 65 watt çekmesi gerekiyor ama yük altında 35 falan çekiyor cpu onunla alakalı olabilirmi acaba?
Cpu bozuk galiba nasıl düzelticemki ben bunu.fps sınırı olabilir veya valorant sorun olabilir yada islemcin tam yükte olmadıgı icin güc vermiyor
Anakartın nedir?Merhabalar ben valorant oynarken herhangi bi kısıtlama falan yok 150 fps oynuyorum. ayarlar yüksek yada düşükte çok az farkediyor yardımcı olurmusunuz.
asus b550m-kAnakartın nedir?
https://www.asus.com/tr/motherboard...k/helpdesk_download/?model2Name=PRIME-B550M-K bu linke tıklayıp sürücüler & araçlar deyip işletim sistemini seçip chipset driver ını indir. Chipset güncel olmayabilir.asus b550m-k
en baştakinde windows 10 ve 11 için galiba onu mu indirreyimhttps://www.asus.com/tr/motherboard...k/helpdesk_download/?model2Name=PRIME-B550M-K bu linke tıklayıp sürücüler & araçlar deyip işletim sistemini seçip chipset driver ını indir. Chipset güncel olmayabilir.
Hocam valorant bazen böyle yapabiliyor ama yine de arkadaşların söylediklerini yapmakta fayda var.Asus dual rx 6700xt, xpg 3200mhz 8x2 ram, wd 500gb m2, 650w asus tuf psu.
Diğer oyunlarda herhangi bi fps düşüşü yok. sadece valorantta.
Dostum düşüş değil hep 150 130 falanda oynuyorum ama.Hocam valorant bazen böyle yapabiliyor ama yine de arkadaşların söylediklerini yapmakta fayda var.
Dostum bide öncekini kaldırmamız gerekiyormuş nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.https://www.asus.com/tr/motherboard...k/helpdesk_download/?model2Name=PRIME-B550M-K bu linke tıklayıp sürücüler & araçlar deyip işletim sistemini seçip chipset driver ını indir. Chipset güncel olmayabilir.
Driverleri güncelleyince de yine aynıysa ve fps limitiniz yoksa valorantı silip bidaha yüklemek son çare olur. Bir de fps değerlerine afterburnerdan bakarmısınız. Oyun içi yanlış göstereceğini düşünmüyorum ama yine de denemekte fayda varDostum düşüş değil hep 150 130 falanda oynuyorum ama.
Evet bende 3 farklı yerden baktım oyun içi, amd nin paneli ve afterburner hepsinde aynıydıDriverleri güncelleyince de yine aynıysa ve fps limitiniz yoksa valorantı silip bidaha yüklemek son çare olur. Bir de fps değerlerine afterburnerdan bakarmısınız. Oyun içi yanlış göstereceğini düşünmüyorum ama yine de denemekte fayda var
Eveten baştakinde windows 10 ve 11 için galiba onu mu indirreyim Ekli dosyayı görüntüle 14913
yazılım yüklemesi başarısız oldu. neden olmadıki?
Hocam Aygıt yöneticisine bakar mısınız bilinmeyen bir aygıt var mı diye. Ekran görüntüsü atar mısınız oradan.yazılım yüklemesi başarısız oldu. neden olmadıki?