şuana kadar sadece amd kullandım bütün bilgisayarlarımda hiç birinde böyle bir dert yaşamadımValla eğer beni uğraştırcaksa abartılır. Ben ikide birde sorun çözmeyi sevmiom
şuana kadar sadece amd kullandım bütün bilgisayarlarımda hiç birinde böyle bir dert yaşamadımValla eğer beni uğraştırcaksa abartılır. Ben ikide birde sorun çözmeyi sevmiom
Ya ben 3060 alabilcek duruma gelsem amd almazdım çünkü nvidia daha kolay bir kullanım sunuyor gibime geliyor hep ayar yaparken nvidiaya göre yapıyor ve dlssde güzel bir olay ama araştırmak lazım yorum yapamam pek anlamıomdaneden o yüzden çok fazla 7000 serisi 6000 serisi kullanan görüyorum. 7000 serisinin parasına NVIDIA'da alabilirsin ama gidip AMD tercih ediliyor
Bilemedim yazın bende alcamda bilgi ediniyom az azşuana kadar sadece amd kullandım bütün bilgisayarlarımda hiç birinde böyle bir dert yaşamadım
sizin tercininiz şuan AMD sistem kullanıyorum memnunum gayetteYa ben 3060 alabilcek duruma gelsem amd almazdım çünkü nvidia daha kolay bir kullanım sunuyor gibime geliyor hep ayar yaparken nvidiaya göre yapıyor ve dlssde güzel bir olay ama araştırmak lazım yorum yapamam pek anlamıomda
o konuda birsey diyicem ama ayıp olur.neden o yüzden çok fazla 7000 serisi 6000 serisi kullanan görüyorum. 7000 serisinin parasına NVIDIA'da alabilirsin ama gidip AMD tercih ediliyor
De de valla bende öğrenmiş olimo konuda birsey diyicem ama ayıp olur.
Terbiyenizi bozmayın. Fazla ön yargılı bakıyorsunuz.o konuda birsey diyicem ama ayıp olur.
Burdaki videoların bazılarını izledim. Şimdi burda nvidia öven bi tayfa var amd öven var ikiside fanboy gibi geliyor. Yok mu iki tarafı artısıyla eksisiyle anlatıcak
bu NVIDIA'da olmuyor mu sanıyorsun? En basiti ne kart kullandığını bilmiyorum. Bu zamana kadar sadece AMD kullandım ki bundan önce ki bilgisayarlarım da internetten çok fazla virüslü dosya indirdim hiç bir zaman WATTMAN hatası almadım. Bazı ünlüler alıyor diye kart ne zamandan beri çöp oluyor
Kavgaya gerek yok be bence düzgünce artısıyla eksisyle tartışabilirizbu NVIDIA'da olmuyor mu sanıyorsun? En basiti ne kart kullandığını bilmiyorum. Bu zamana kadar sadece AMD kullandım ki bundan önce ki bilgisayarlarım da internetten çok fazla virüslü dosya indirdim hiç bir zaman WATTMAN hatası almadım. Bazı ünlüler alıyor diye kart ne zamandan beri çöp oluyor
videoyun denilen adam nvıdıa ile anlaşma yapan birisi bu kadar AMD kötülemesi normal
yüksek bütcelerde amd önermem. amd kart kullanıyorsunuz tamamdır ön yargılı olarak amd alınmaz demiyorum sadece bütcen varsa amd tercih edilmez suandabu NVIDIA'da olmuyor mu sanıyorsun? En basiti ne kart kullandığını bilmiyorum. Bu zamana kadar sadece AMD kullandım ki bundan önce ki bilgisayarlarım da internetten çok fazla virüslü dosya indirdim hiç bir zaman WATTMAN hatası almadım. Bazı ünlüler alıyor diye kart ne zamandan beri çöp oluyor
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Neye göre hangisi tercih edilmelivideoyun denilen adam nvıdıa ile anlaşma yapan birisi bu kadar AMD kötülemesi normal
Alacak kişiye bağlı bütçe , wattman ihtimalini göze alması vs. değişir. Bana göre 15-16K dan sonra NVIDIA öncelik olmalı.Peki siz ne düşünüyorsunuz? Neye göre hangisi tercih edilmeli
Hmm 3050 almam zaten. O zaman düşük bütçe için mi iyi amdAlacak kişiye bağlı bütçe , wattman ihtimalini göze alması vs. değişir. Bana göre 15-16K dan sonra NVIDIA öncelik olmalı.
3050 zaten hiç alınmaz onun yerine amd alınırHmm 3050 almam zaten. O zaman düşük bütçe için mi iyi amd
üretmektedirAmd mobil ekran kartı üretmiyor glb
Hiç görmedim benüretmektedir
Hiç görmedim ben
Kullanan laptop atar mısınız merak ettim