Yani x570in hangi cinsi veya daha iyisi birini önerin lütfen.Merhaba arkadaşlar sistem toplamaya karar verdim tek tek alacağım bileşen olarak 1.si r5 5600x hangi anakartı almalıy8m üst düzey pc toplayacağım zamanla x serisi planlıyorum. Öneriniz varsa bekliyorum
ASUS ROG STRIX B550-A GAMING - 3.001 TL - Fiyatı gayet iyi. Dolu ve üst seviye bir anakarttır. İleride istediğiniz işlemciyi ve yükseltmeyi yapabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar sistem toplamaya karar verdim tek tek alacağım bileşen olarak 1.si r5 5600x hangi anakartı almalıy8m üst düzey pc toplayacağım zamanla x serisi planlıyorum. Öneriniz varsa bekliyorum
Site güvenilir değil mi ?ASUS ROG STRIX B550-A GAMING - 3.001 TL - Fiyatı gayet iyi. Dolu ve üst seviye bir anakarttır. İleride istediğiniz işlemciyi ve yükseltmeyi yapabilirsiniz.
Uğur abi şuan düşündük r7 5800x almaya karar verdik içinde soğutucu olan bir tane önerir misin.Bir sorun yok. Tebilon firması bilindik bir yer.
5700X/5800X için stok soğutucu kullanılmaz. 5600X için bile yetersiz geliyor stok soğutucu. O yüzden haricide alınmalı soğutucu ki zaten bu işlemcilerde soğutucu çıkmıyor.Uğur abi şuan düşündük r7 5800x almaya karar verdik içinde soğutucu olan bir tane önerir misin.
Öneriniz var mıdır 2kyi açmadan kule tada sıvı5700X/5800X için stok soğutucu kullanılmaz. 5600X için bile yetersiz geliyor stok soğutucu. O yüzden haricide alınmalı soğutucu ki zaten bu işlemcilerde soğutucu çıkmıyor.
Phanteks Glacier One 240MP Halos DRGB Sıvı Soğutma - 1.917 TL bu ürünü öneririm.Öneriniz var mıdır 2kyi açmadan kule tada sıvı