Kanka beklersen zam gelir şuan alabildiğin en az sorunlu bir monitör varsa onu almalısın üzerinde çok durursan eğer bu sefer daha çok şey çıkar moralin bozulur al geç bir tanesini aoc iyidir ama monitörümü sipariş ettim midem almıyor artık monitör muhabbeti@Lory agonda ısrarcısın galiba kanka.
Ömer senin tuz kuru tabi aldın monitörü çekildin köşene. Kanka birde bu sinerjiye 50tl kargo ücreti istiyor ne alaka bu .dKanka beklersen zam gelir şuan alabildiğin en az sorunlu bir monitör varsa onu almalısın üzerinde çok durursan eğer bu sefer daha çok şey çıkar moralin bozulur al geç bir tanesini aoc iyidir ama monitörümü sipariş ettim midem almıyor artık monitör muhabbeti![]()
Para gözler kanka demek kiÖmer senin tuz kuru tabi aldın monitörü çekildin köşene. Kanka birde bu sinerjiye 50tl kargo ücreti istiyor ne alaka bu .d
Yani benim açımdan daha mantıklı duruyor. İyi ve kötü yanlarını söyledim ikisininde. Belki motion bluru söylemedim oda böyle birşey:@Lory agonda ısrarcısın galiba kanka.
Yaşım 17 diyeyim gerisi bende kalsın. Öğrenmeyi severim.Kanka beklersen zam gelir şuan alabildiğin en az sorunlu bir monitör varsa onu almalısın üzerinde çok durursan eğer bu sefer daha çok şey çıkar moralin bozulur al geç bir tanesini aoc iyidir ama monitörümü sipariş ettim midem almıyor artık monitör muhabbeti
@Lory Kanka sen ne iş yapıyorsun yaş kaç ve nasıl bu kadar bilgilisin merak ettim
@Lory cano şimdi motion bluru hissedersem bi tık rahatsız olacak gibi hissediyorum eğer motion bluru algılarsam attığın resime baktığımda. Ek olarak dell 31.5 aşırı büyükYani benim açımdan daha mantıklı duruyor. İyi ve kötü yanlarını söyledim ikisininde. Belki motion bluru söylemedim oda böyle birşey:
Ekli dosyayı görüntüle 25355
Ghosting gibi ama ghosting de arkasında siyah gölge oluyor. Bunda görselin bulanık halı oluyor arkada.
Dell de gamular konusunda çok iyi bir monitördür. 32 inç istiersen Dell mükemmel bir seçenektir.
Şunuda bırakayım.
Ekli dosyayı görüntüle 25356
Soldaki yaklaşık 3000:1 kontrasta sahip bir Va. Sağdaki ise 1000:1 kontrasta sahip bir ips. Kontrast bu kadar önemli işte. Siyahlar da olduğu gibi diğer renklerde de farkediliyor bu.
Yaşım 17 diyeyim gerisi bende kalsın. Öğrenmeyi severim.
O fotoğrafta çok fazla Blur var, örnek olarak attım. Normalde agonda o kadar fazla olmaz.@Lory cano şimdi motion bluru hissedersem bi tık rahatsız olacak gibi hissediyorum eğer motion bluru algılarsam attığın resime baktığımda. Ek olarak dell 31.5 aşırı büyük
Ek olarak evet VA daha kontrastlı ve daha tatlı duruyor karşılaştırmada
Bit çok önemli bir şey değil aslında. Daha çok grafik tasarımcılar için önemli onun harici farkedilmiyor bile.Şimdi baktım da dell boy açısından baya büyük fakat özellik olarak çok iyiymiş Agon'a göre
10 (8 bit+A-FRC) bit
1.07 Milyar
Eğer motion blur'u çok ciddi safhada hissetmeyeceğimi düşünüyorsan satın alabilirim. Onun dışında sen bir tık asusun agon karşısından zayıf kaldığını düşünüyorsun. Kararı bana bırakıyorsun ama bence agondan oyunu kullanıyorsunO fotoğrafta çok fazla Blur var, örnek olarak attım. Normalde agonda o kadar fazla olmaz.
32 inç te büyükse Dell i eliyoruz. Agon ve Asus arasından sen seç.
Bit çok önemli bir şey değil aslında. Daha çok grafik tasarımcılar için önemli onun harici farkedilmiyor bile.
Ama Dell in renk kalitesi (doygunluğu) gam ları sayesinde mükemmel.
Ben grafik tasarımcıyımO fotoğrafta çok fazla Blur var, örnek olarak attım. Normalde agonda o kadar fazla olmaz.
32 inç te büyükse Dell i eliyoruz. Agon ve Asus arasından sen seç.
Bit çok önemli bir şey değil aslında. Daha çok grafik tasarımcılar için önemli onun harici farkedilmiyor bile.
Ama Dell in renk kalitesi (doygunluğu) gam ları sayesinde mükemmel.
Evet bir tık öyle. Çünkü benim için nereden baksan agon daha iyi çıkıyor.Eğer motion blur'u çok ciddi safhada hissetmeyeceğimi düşünüyorsan satın alabilirim. Onun dışında sen bir tık asusun agon karşısından zayıf kaldığını düşünüyorsun. Kararı bana bırakıyorsun ama bence agondan oyunu kullanıyorsunFP olarak nasıl bakıyorsun. Zaten arada epik fark yok fiyatta birinin fiyatı diğerinin eski fiyatı vs.
Bu arada sistemimi toplarken bu kadar üstüne düşmedim heeeğ @Lory
birde bu sinerjiyle iş yapmak ne kadar mantıklı şikayetvar üzerinden bir kaç kontrol sağladımda sorunlu morunlu ürün gelse bi ton uğraştıracak gibi duruyor birde sürat kargoyla çalışıyorlar üstüne 50₺kargo ücreti istiyorlar![]()
Şu zamana kadar teknolojik ürünlerde sıkıntı yaşamadım güzel zar atıyorum amaEvet bir tık öyle. Çünkü benim için nereden baksan agon daha iyi çıkıyor.
Monitörü kullanan kişiler motion blurdan hiç rahatsız olmadığını söylüyordu zaten. Seninde rahatsız olacağını düşünmem ki asusta ki overshoot, ağındaki motion Blur dan daha belirgin olacaktır.
Ha bu demek değil ki asusta overshoot çok belirgin, hayır öyle değil o da çok farkedilmiyor ama agona göre daha kötü bir durumu var.
Fp olarak şuanki ekonomiye ve piyasaya göre iyi denebilir.
Sinerji seni mağdur bırakmaz ama biraz uğraştırabilir bu doğru. En kötü Thh ye başvurursun onlarda hızlıca çözüyor.
İncehesapında sinerjiden pek bir farkı yok zaten![]()
Al agonu benceŞu zamana kadar teknolojik ürünlerde sıkıntı yaşamadım güzel zar atıyorum amaİtopya, incehesap, vatan, gamegaraj (yeni yaptım şu anlık sorun yok). Bu tarz thh bilmem ne çok yorar gibi duruyor ya bunlarla uğraşacak mentalim yok gibi
![]()
İtopyadan sıkıntı çıkmadıysa iyi. En çok yoran itopya olur genelde.Şu zamana kadar teknolojik ürünlerde sıkıntı yaşamadım güzel zar atıyorum amaİtopya, incehesap, vatan, gamegaraj (yeni yaptım şu anlık sorun yok). Bu tarz thh bilmem ne çok yorar gibi duruyor ya bunlarla uğraşacak mentalim yok gibi
![]()
Kanka önce sipariş et kötüye hazırlama kendini kötü gelir sonra bi gelsin ürünün acele etme ben de çok korkuyorum uğraşmaktan ölü pikselden vs ama bunu düşünürsem öyle olur saldım o yüzdenSinerjiden sipariş geçiyorum kanka o zaman zar atıp? Bu thh süreci nasıl işliyor bilgin var mı ona da hazırlıklı olalım
@Lory
Gamegarajdan sistem sipariş verdiğimde 31inde akşam sipariş vermiştim. 2sinde 17:00 gibi gelmişti. Adana'dayım ben bakalım nolacak D:İnşallah benim de bakalım hangimizin ki daha hızlı ulaşacak
İnternetten dilekçe yazıyorsun, en fazla 1 hafta sonra karar veriliyor.Sinerjiden sipariş geçiyorum kanka o zaman zar atıp? Bu thh süreci nasıl işliyor bilgin var mı ona da hazırlıklı olalım
@Lory
Hayırlı olsun.