R7 7700X - 4070 Ti̇ Sistem Için 2K 240Hz Monitör Tavsiye

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
@Lory bekliyorum hacı döndüğünde konuya bakarsın . Bu benim biraz kafamı karıştırdı belki iade edip 360hz geçebilirim deelin

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Yani hissiyat sana belirttiğim gibi bir tık daha okey gibi ama benim göz büyük ihtimal asus'a alıştığı için bunun renkleri çok garip veya epik gelebiliyor. Buna zamanla alışır mıyım yoksa başka monitöre mi yelken açalım bilemedim. Ek bir şey yapmamıza gerek var mı ?

@Lory
Ben baktığımda aoc nin çok daha kaliteli bir görüntüye sahip olduğunu görüyorum. İkinci monitör tn panel zaten ve berbat bir ekranı var. Ona alıştığın için oluyordur bana sorarsan.

Şimdi 2-3 gün kullan. Tn panel olanda biraz ayar çek yana koycaksan. Ekran maviye dönüyor bildiğin.

Dediğim bütün ayarları yaptıysan bir daha Blur testi atmanı rica edeceğim. İp13 ile çekebilirsin sıkıntı yok bahsettiğim şey ip14pm de oluyormuş.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
1691698901378.png

1691698915856.png

@Lory

Monitörde böyle saçma sapan şeyler oluyor (AGON)

1691699246945.png

1691699367752.png

Asus

1691699398305.png

AGON'da ki bu sorun beni çok rahatsız eder kanka

Son düzenleme:

keremmms

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Monitörlerden pek anlamam ama hatalı ürün olma olasılıgı kaç ?¿

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Monitörlerden pek anlamam ama hatalı ürün olma olasılıgı kaç ?¿
Bilgim yok son üründü iptal edecektim vazgeçtim keşke etseydim diyorum şu an. Ama bu sorun beni rahatsız eder büyük ihtimal bu ürünü iade ederim. Ayarla alakalıysa bilmiyorum.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Ürünün iadesi hakkında talep oluşturacam ağa senin işin var galiba ne seni yoralım ne kendimizi eyvallah her şey için 🙃 Şimdi sinerji nedeyecek bakalım.

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Maalesef devletimiz sağlam kdv koyuyor 11k sadece bilgisayarın daha doğrusu parçaların vergisi. Ürün gözüken tutarı 55.000₺ .

2K 165 HZ'e güçüm yetiyor. Olmazsa 1080 360 hz alacağım bilmiyorum.
Hocam 1080 360 2k 165 oynamış birisiyim. 1080den 2kya gecince zaten aşırı bir fark var. Çok profesyonel değilseniz de 165 ve 360 fark edilebilir tabi de o kadar fazla değil

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Hocam 1080 360 2k 165 oynamış birisiyim. 1080den 2kya gecince zaten aşırı bir fark var. Çok profesyonel değilseniz de 165 ve 360 fark edilebilir tabi de o kadar fazla değil
kanka monitör sıkıntılı her türlü iade edilecek sonrası düşünülür. Bende biliyorum her şeyin hz değil lakin monitör almayada bilirim standart 165hz mevcut monitörümlede devam edebilirim.

Eren.uzumcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
kanka monitör sıkıntılı her türlü iade edilecek sonrası düşünülür. Bende biliyorum her şeyin hz değil lakin monitör almayada bilirim standart 165hz mevcut monitörümlede devam edebilirim.
Sana kalmış. Bende 4060 ti var. Vievsonic omni 2k 165 Hz bi monitör aldım. Pek sorun yok. Görüntü çok tatmin ediyor

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Monitörün bit i ile alakalı sanırım o.

Yaptığın ayarlar ile Blur soeunu azalmış evet.
Ürünün iadesi hakkında talep oluşturacam ağa senin işin var galiba ne seni yoralım ne kendimizi eyvallah her şey için 🙃 Şimdi sinerji nedeyecek bakalım.
Kusura bakma çok yoğun bir gündü erken yattım o yüzden bakamadım.

Aslında monitörde sıkıntı yok gibi duruyor. Sen daha önceden bambaşka birşey kullandığın için alışamadın heralde.

Karar senin, monitörde rahat edemedin anlaşılan. Tn panelde kalman pek iyi olmaz yeni monitör almanı öneririm.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Monitörde nasıl bir şey yok kanka göz görücü şekilde rahatsız edici bir görüntü var 10k vericem saçma sapan bir görüntüyle karşı karşıya kalacam gider farklı bir şey alırım daha iyi

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Monitörde nasıl bir şey yok kanka göz görücü şekilde rahatsız edici bir görüntü var 10k vericem saçma sapan bir görüntüyle karşı karşıya kalacam gider farklı bir şey alırım daha iyi
Göz zevkin farklı senin. Orada çok çok daha kaliteli bir görüntü var ama sana garip geliyor. Alışmış olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. Zamanlada alışırdın ama 6bit+frc lerin dalgalanma sorunundan da rahatsız olduğun için iade edebilirsin.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Göz zevkin farklı senin. Orada çok çok daha kaliteli bir görüntü var ama sana garip geliyor. Alışmış olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. Zamanlada alışırdın ama 6bit+frc lerin dalgalanma sorunundan da rahatsız olduğun için iade edebilirsin.
Zaten sinerjiylede konuştum bir ton uğraşacam gibi duruyor arıza teknik kaydı oluşturacakmışım marka bakacakmış bir sorun var mı yok mu diye marka onay verirse ya iade alacaklarmış ya da değişim sağlayacaklarmış vs vs.

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Agon monitör de videoda adamın çene altında bozulma var arkadaş onu diyor olabilir mi yoksa o videodan mı kaynaklı anlamadım eğer videodan kaynaklıysa agonun görüntüsü daha güzel geldi bana çenedeki bozulmaya takılmazsak. Zaten asus monitörün tn panel ise direkt çöp bir görüntü. Çünkü en ufak sağ sola kafanı haraket ettirmen gözlerinin senin zevkini bozar o monitörde esporcular için tn panel . Eğer sen çenede ki kısmı demiyor renkleri vs diyorsan agon daha iyi duruyor asus görüntüsüne göre

Renk olaylarına çok takılma bir ton ayar var renklerde ayarlar durur en iyisini bulursun zamanla düşür arttır yaparak orjinal haline getirdikçe adım adım renklere de alışırsın

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Agon monitör de videoda adamın çene altında bozulma var arkadaş onu diyor olabilir mi yoksa o videodan mı kaynaklı anlamadım eğer videodan kaynaklıysa agonun görüntüsü daha güzel geldi bana çenedeki bozulmaya takılmazsak. Zaten asus monitörün tn panel ise direkt çöp bir görüntü. Çünkü en ufak sağ sola kafanı haraket ettirmen gözlerinin senin zevkini bozar o monitörde esporcular için tn panel . Eğer sen çenede ki kısmı demiyor renkleri vs diyorsan agon daha iyi duruyor asus görüntüsüne göre

1691742582127.png

Kanka bu görüntü size mi çok normal geliyor bana mı çok anormal geliyor allah aşkına .d görmüyor musunuz

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Bence de değil ağa ya değişsinler adam akıllı ürün göndersinler ya da iade alsınlar yapacak bir şey yok knk

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
O zaten videoda olan bir şey değil mi? Diğerinde de var çünkü ben üstteki dalgaları diyorsun sandım.
Video'da var olan bir şey değil kanka. Bu olay asusta yapmıyor

Video'da bu ;

sende kontrol edebilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri