R7 7700X - 4070 Ti̇ Sistem Için 2K 240Hz Monitör Tavsiye

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bence direkt thh ye başvur. Sinerji uğraştırır seni.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Kanka attığın videoda detaylı bir şey yok ki üstü kapalı bilgi veriyor sadece

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
hakem heyetine başvurmadan öncesatıcıyla itilaf olması gerekir. o yüzden ürünü iade edin. sinerji bir sorun yok diye size geri gönderirse o zaman başvuru yaparsınız.

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
@FatZeus Sana yapman gerekeni söylim mi paraya kıy evdekileri dinleme çünkü uğraştırtma kendini IPS 2k 240hz 165hz güzel bir monitör al IPS e daha kolay alışırsın hem hem ghosting vs olmaz Dell monitör vardı onu alabilirsin yada bugün cuma akşam gelen incehesap gecesinden güzel bir şey alabilirsin dersen fiyat çıkamam araştır indirimde bu agon yerine alabileceğin monitör var mı yoksa agonu sağlam olanı ile değiştir para iadesi vs de beklemek zorunda kalma

Sinerjiyi de ara konuş iade yada değişim istiyorum beni uğraştırmayın aksi takdirde heyete başvururum kesin olarakta haklı çıkarım çünkü ürün kusurlu bu surecte de sizde benimle birlikte uğraşırsınız de

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
@FatZeus Sana yapman gerekeni söylim mi paraya kıy evdekileri dinleme çünkü uğraştırtma kendini IPS 2k 240hz 165hz güzel bir monitör al IPS e daha kolay alışırsın hem hem ghosting vs olmaz Dell monitör vardı onu alabilirsin yada bugün cuma akşam gelen incehesap gecesinden güzel bir şey alabilirsin dersen fiyat çıkamam araştır indirimde bu agon yerine alabileceğin monitör var mı yoksa agonu sağlam olanı ile değiştir para iadesi vs de beklemek zorunda kalma

Sinerjiyi de ara konuş iade yada değişim istiyorum beni uğraştırmayın aksi takdirde heyete başvururum kesin olarakta haklı çıkarım çünkü ürün kusurlu bu surecte de sizde benimle birlikte uğraşırsınız de
Ya birisi yine bir şeyler önerdi monitörü tekrar kuracam bakacam zaten talep hazırda bekliyor.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Farklı bir forumda bir arkadaşın önerdiği ince ayarlarla bu bahsettiğim sorun düzeldi lakin redler biraz glowlu gibi redden kısmam mı gerekiyor arttırmam mı ?

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Farklı bir forumda bir arkadaşın önerdiği ince ayarlarla bu bahsettiğim sorun düzeldi lakin redler biraz glowlu gibi redden kısmam mı gerekiyor arttırmam mı ?
bak şimdi ne yap biliyor musun birebir modelini internete yaz yanına da ekran ayarları vs yaz forumlardan youtube videolarından ayarlara bak karşılaştır ona göre düzenle. Sadece ekran ayarlarına takılı kalma amd yada intel işlemci ekran kartı olsun onların ayarlarını fabrikaya çek belki tn panelde kullanırken yaptığın ayarlar varsa va da çok farklı yansıyordur sadece agonun renkleri ile oynamak yetersiz kalabilir. İşlemci ekran kartını fabrika ayarlarına sıfırla sonra dediğim gibi agonun ayarlarını bul internetten

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Dene ikisinide. Modelden modele göre veya tondan tona göre değişiyor.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
1691829812905.png

1691829842558.png

1691829848610.png

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Merhaba, nasılsın? Memnun kaldın mı, alıştın mı monitöre?

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Merhaba, nasılsın? Memnun kaldın mı, alıştın mı monitöre?
Gözüm baya alıştı başta iade etmek istiyordum sonrasında yine iade etmek istiyordum ama iade işlemiyle uğraşmak istemediğime ve gözümünde alıştığına karar verdiğim için iade etmedim. Çünkü servise yönlendirdiler vesaire baya uzun süreç bekleyecekti beni. Daha kulaklıgımı gönderdim 10 15 gün sonra ara diyorlar :D O yüzden memnunum ekstra sıkıntısı olmadığı için.

Tek üzüntüm hoparlörünün olmaması olsa çok çok memnun kalırdım:D

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Gözüm baya alıştı başta iade etmek istiyordum sonrasında yine iade etmek istiyordum ama iade işlemiyle uğraşmak istemediğime ve gözümünde alıştığına karar verdiğim için iade etmedim. Çünkü servise yönlendirdiler vesaire baya uzun süreç bekleyecekti beni. Daha kulaklıgımı gönderdim 10 15 gün sonra ara diyorlar :D O yüzden memnunum ekstra sıkıntısı olmadığı için.

Tek üzüntüm hoparlörünün olmaması olsa çok çok memnun kalırdım:D
Motion Blur da rahatsız etmemiştir umarım. Güle güle kullanın :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri