- Tepki
- 789
O halde arızalı monitör. Evet ben baktığımda normal orası.Video'da var olan bir şey değil kanka. Bu olay asusta yapmıyor
Video'da bu ;
sende kontrol edebilirsin
O halde arızalı monitör. Evet ben baktığımda normal orası.Video'da var olan bir şey değil kanka. Bu olay asusta yapmıyor
Video'da bu ;
sende kontrol edebilirsin
Belliydi ya böyle bir şey olacağı çok net twitchte yayın mayın izlerkende oluyordu özellikle kırmızıdaO halde arızalı monitör. Evet ben baktığımda normal orası.
Yardımcı olur musun bu konu hakkında?Bence direkt thh ye başvur. Sinerji uğraştırır seni.
Güvendiğim bir video var:Yardımcı olur musun bu konu hakkında?
Detayını bende bilmiyorum.Kanka attığın videoda detaylı bir şey yok ki üstü kapalı bilgi veriyor sadece
Ya birisi yine bir şeyler önerdi monitörü tekrar kuracam bakacam zaten talep hazırda bekliyor.@FatZeus Sana yapman gerekeni söylim mi paraya kıy evdekileri dinleme çünkü uğraştırtma kendini IPS 2k 240hz 165hz güzel bir monitör al IPS e daha kolay alışırsın hem hem ghosting vs olmaz Dell monitör vardı onu alabilirsin yada bugün cuma akşam gelen incehesap gecesinden güzel bir şey alabilirsin dersen fiyat çıkamam araştır indirimde bu agon yerine alabileceğin monitör var mı yoksa agonu sağlam olanı ile değiştir para iadesi vs de beklemek zorunda kalma
Sinerjiyi de ara konuş iade yada değişim istiyorum beni uğraştırmayın aksi takdirde heyete başvururum kesin olarakta haklı çıkarım çünkü ürün kusurlu bu surecte de sizde benimle birlikte uğraşırsınız de
bak şimdi ne yap biliyor musun birebir modelini internete yaz yanına da ekran ayarları vs yaz forumlardan youtube videolarından ayarlara bak karşılaştır ona göre düzenle. Sadece ekran ayarlarına takılı kalma amd yada intel işlemci ekran kartı olsun onların ayarlarını fabrikaya çek belki tn panelde kullanırken yaptığın ayarlar varsa va da çok farklı yansıyordur sadece agonun renkleri ile oynamak yetersiz kalabilir. İşlemci ekran kartını fabrika ayarlarına sıfırla sonra dediğim gibi agonun ayarlarını bul internettenFarklı bir forumda bir arkadaşın önerdiği ince ayarlarla bu bahsettiğim sorun düzeldi lakin redler biraz glowlu gibi redden kısmam mı gerekiyor arttırmam mı ?
Dene ikisinide. Modelden modele göre veya tondan tona göre değişiyor.Farklı bir forumda bir arkadaşın önerdiği ince ayarlarla bu bahsettiğim sorun düzeldi lakin redler biraz glowlu gibi redden kısmam mı gerekiyor arttırmam mı ?
Güzel. Fotoğraf atabilir misin?Nvdia ayarıyla çözüldü kanka ek olarak renk ayarı vs
Gözüm baya alıştı başta iade etmek istiyordum sonrasında yine iade etmek istiyordum ama iade işlemiyle uğraşmak istemediğime ve gözümünde alıştığına karar verdiğim için iade etmedim. Çünkü servise yönlendirdiler vesaire baya uzun süreç bekleyecekti beni. Daha kulaklıgımı gönderdim 10 15 gün sonra ara diyorlarMerhaba, nasılsın? Memnun kaldın mı, alıştın mı monitöre?
Motion Blur da rahatsız etmemiştir umarım. Güle güle kullanınGözüm baya alıştı başta iade etmek istiyordum sonrasında yine iade etmek istiyordum ama iade işlemiyle uğraşmak istemediğime ve gözümünde alıştığına karar verdiğim için iade etmedim. Çünkü servise yönlendirdiler vesaire baya uzun süreç bekleyecekti beni. Daha kulaklıgımı gönderdim 10 15 gün sonra ara diyorlarO yüzden memnunum ekstra sıkıntısı olmadığı için.
Tek üzüntüm hoparlörünün olmaması olsa çok çok memnun kalırdım![]()