ram hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İki RAM 'de 2400 Mhz hızda çalışabilir sorun yok. Yada 2400 Mhz olanı 2666 Mhz hızına azıcık OC edebilirsiniz bunda da bir sorun yok. Ama yok uğraşmayım derseniz aldığınız RAM 'i iade edip sizdeki RAM 'in aynı özelliklerinde bir RAM alabilirsiniz.

Niyazi Ergazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Overclock yapıyordun ya PC e abi 2 gün önce kemal e onun sistem bu çok saol soyleyim ben ona

KS

ArsenLüpen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tmmdır abicım işte o calısıyorda aksam gelcek bakıcaktı oyundaki fps değerine o ram sen aldırmıstında bız sana 2.666 hrz demıstık faturadan görduk bugunda bı soralım ugur abiye dedik sıkıntı olmassa dursun alalı 3 ay olcak nerdeyse

Gecende bı arkadas a yardımcı olmustun barıs die abi onunda power sıkıntıydı guc gelmıyor power iyi degıl die bu kemal power nasıl acaba bız bakamadıkda problem yok dmi owerclok yaptın sıstem

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU üzerinde sağında solunda bir yerinde etiket ile PSU bilgileri yazar ben söylemiştim ona bakmasını ama sanırım kasanın önden bakınca sol kapağın orada kasa metalinin altında kalmış yani sökülmeden PSU bilgilerine bakamazsınız.

Ayrıca ben size yanlış RAM aldırmış olamam siz yanlış mı sipariş geçmişsiniz?

KS

ArsenLüpen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yok abi biz yanlıs yazmısız 2666 hrz bızım ram dıe sende 2666 aldırdın ama 2.400 ram bız yanlıs yazmısız konuyu ve bunuda pc 1 senedır bızde yenı ogrendık 2.400 oldugunu ram ın enteresan yani :D faturaya bakmak aklımıza gelmedi hic

abi psu sıkıntı yoktur ya olursa kendını belli eder heralde barısınkısı gıbı owerclock a 1 sıkıntı yaratmasın ugur abi psu ılerde onun ıcın sordum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Biz işlemciye OC yaptık ama performans artışı beklediğimiz gibi olmadı ama yaptık OC ve stabil oldu. RAM 'i de OC yaptık ama o PSU 'ya fazla güç bindirmez yani onunla anlayamayız PSU durumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri