RAM MHZ?

EmirBeyyy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
rbwwzsr.png

Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim laptopun normal mhz değeri "3200" resimde de görüldüğü gibi, ama görev yöneticisinde 2400 olarak çalışıyor ve ben bunu biostan değiştirmiyorum, ama daha sonra Windows 8 yükledim ve bilgisayar resmen uçuyordu ve ramler 3200 hızınde çalışıyordu ama sorun şu ki ekran kartım Windows 10 ve 11 den başka

işletim sistemi desteklemiyor bunu bi yetkili birisine sordum dediki bios hız aşırtma yapmana izin vermiyor tarzı bir şey söyledi her neyse resimler ektedir iyi forumlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: RAM MHZ?

Sisteminizin BIOS 'u OC yapmanıza izin vermiyor olabilir. Bu doğru bir bilgi. İşletim sistemine göre bellek frekansınızı kendisi ayarlıyor olabilir buda BIOS 'un programlamasından kaynaklanıyor olabilir. Cihaz üreticiniz ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Sistemler arası frekans farkını BIOS kontrol ediyor gibi duruyor.

Onurhank58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EmirBeyyy' Alıntı:
rbwwzsr.png

Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim laptopun normal mhz değeri "3200" resimde de görüldüğü gibi, ama görev yöneticisinde 2400 olarak çalışıyor ve ben bunu biostan değiştirmiyorum, ama daha sonra Windows 8 yükledim ve bilgisayar resmen uçuyordu ve ramler 3200 hızınde çalışıyordu ama sorun şu ki ekran kartım Windows 10 ve 11 den başka

işletim sistemi desteklemiyor bunu bi yetkili birisine sordum dediki bios hız aşırtma yapmana izin vermiyor tarzı bir şey söyledi her neyse resimler ektedir iyi forumlar.

Anakartınızın markasını öğrenebilirmiyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri