ram satın alacağım yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Daha önce hepsiburada'dan alışveriş yapmadım.Uzun süredir uygun fiyatlı ramlere bakıyorum ve en uygununu burada buldum.Vatanın indirimlerini bekledim uzun süre ama indirime düşmedi uzun süredir ve buradan ucuz olması için %18 den fazla indirim vermesi lazım. Sizce ramleri burdan alsam sıkıntı olur mu? Görüşleriniz çok önemli lütfen yorum yapın. Teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/g-skill...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.29.1   920 TL

Ayrıca sizce gskill mi alayım yoksa corsair mi? Corsairin 20*30 tl bi farkla rgb lisini alabiliyorum.
Anakart: asus b450 gaming plus tuf

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakartınızda RGB desteği var hem daha yeni bir ürün almış olursunuz hemde RGB edinmiş olursunuz bence RGB olan ürünü alın. Söyledğiniz RAM aşağıdaki sanırım ve 100 TL indirimde şuan daha ucuza satan bulamadım. Bence kaçırmayın.

Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 - 949,46 TL
https://www.hepsiburada.com/corsair...m2c3200c16-p-HBV00000CD8CN?magaza=Hepsiburada

Uğur bey çok teşekkür ederim yorumunuz için, sizce buradan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilir miyim? Ne düşünüyorsunuz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Canderin01' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakartınızda RGB desteği var hem daha yeni bir ürün almış olursunuz hemde RGB edinmiş olursunuz bence RGB olan ürünü alın. Söyledğiniz RAM aşağıdaki sanırım ve 100 TL indirimde şuan daha ucuza satan bulamadım. Bence kaçırmayın.

Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 - 949,46 TL
https://www.hepsiburada.com/corsair...m2c3200c16-p-HBV00000CD8CN?magaza=Hepsiburada

Uğur bey çok teşekkür ederim yorumunuz için, sizce buradan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilir miyim? Ne düşünüyorsunuz?

Hepsiburada 'nın kendi sattığı ürünlerde hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ki eğer yaşarsanız Hepsiburada bunu hemen hallediyor genelde hiç sorun yaşayan duymadım kendi sattığı ürünlerde. Diğer firmalardan alışveriş yaparsanız Hepsiburada o firmaya sadece baskı yapabilir firmaya bağlısınız yani. Satıcı Hepsiburada olduğunda sıkıntınız olmaz büyük bir ihtimal dert etmeyin yani. Ayrıca internet alışverişlerinde direkt Devlet tarafından 15 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var dert etmeyin güvenilir yerlerden alışveriş yapın yeterli. Hepsiburada 'nın kendi sattığı ürünler güvenilir kategorisinde.

KS

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Çok teşekkür ederim tekrardan, Uğur bey. İyi geceler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri