RAM UYGUNLUĞU

umutegn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben anlamadım tam olarak. Sisteminizdeki RAM modüllerini çıkartacaksanız ve yerlerine 8+8 modül takacaksanız sizdeki bellekler ile bir uyum durumu kontrolü yapmaya gerek yok. Sisteminizde 1600MHz DDR3 bellekler var görünüyor. 100% emin olmamakla birlikte 1600MHz sınır var diye düşünün ve herhangi bir(Kötü bir marka hariç) 8+8 kit alın geçin.

KS

umutegn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben anlamadım tam olarak. Sisteminizdeki RAM modüllerini çıkartacaksanız ve yerlerine 8+8 modül takacaksanız sizdeki bellekler ile bir uyum durumu kontrolü yapmaya gerek yok. Sisteminizde 1600MHz DDR3 bellekler var görünüyor. 100% emin olmamakla birlikte 1600MHz sınır var diye düşünün ve herhangi bir(Kötü bir marka hariç) 8+8 kit alın geçin.

evet 16gb a yükseltmek istiyorum bilgisayarımı anlatmak istediğim alacağım ramlerde sistemim ile alakalı sorun olur mu lenovo b590 laptop kullanıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cihazınızın maksimum RAM kapasite ve frekans desteğini öğrenip buna göre bir ürün seçebilirsiniz. Anacak biraz araştırdım 3-5 siteden örnek olarak bu Crucial markasının bellek uyum aracını bırakıyorum lenovo | Lenovo B590 Memory Upgrade size cihaz maksimum 8GB bellek desteğine sahip. Yani özetle şuan ki 4+4 kombininden öteye gidemezsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri