- Tepki
- 142
Son düzenleme:
@GreeweMerhaba, Razer Blackshark v2 mikrofonun da sesim robotik ve cızırtılı oluyor ve netlik yok hiç USB ses kartı ile kullanınca böyle oluyor. Mikrofonu Nvidia podcast ile realtek i seçince sesim çok iyi hale geliyor ama bu seferde ç bütün sesler duyuluyor en ufak tıkırtı bile gürültü engelleme iyi çalışmıyor ne yapacağımı şaşırdım yok mu adam gibi bi mikrofon ayarı bu kulaklığın?
Vardı bir ayar ama bulamıyorum bulunca atıcamMerhaba, Razer Blackshark v2 mikrofonun da sesim robotik ve cızırtılı oluyor ve netlik yok hiç USB ses kartı ile kullanınca böyle oluyor. Mikrofonu Nvidia podcast ile realtek i seçince sesim çok iyi hale geliyor ama bu seferde ç bütün sesler duyuluyor en ufak tıkırtı bile gürültü engelleme iyi çalışmıyor ne yapacağımı şaşırdım yok mu adam gibi bi mikrofon ayarı bu kulaklığın?
Hocam ben bi aralar V2x almıştım ondada bu ayarlar yapılabiliyormu?Ben bu ayarlarda en iyi sonuca ulaştım mikrofon da diğer denediğim ayarlarda klavye ve mouse sesini de alıyordu mikrofon şimdi almıyor ve sesim net artık bozulma yok hiç benim gibi sorun yaşayanlar varsa deneyebilirler benim ayarları.
bu kullandıgınız kasa modelinde 360mm sıvı sogutma kullanırken önden fan söktünüz mü ?Hocam ben bi aralar V2x almıştım ondada bu ayarlar yapılabiliyormu?
USB ses kartı lazım bu ayarlar içinHocam ben bi aralar V2x almıştım ondada bu ayarlar yapılabiliyormu?
Hocam bana sıvı soğutma öne takılı geldi ben birşeye dokunmadımbu kullandıgınız kasa modelinde 360mm sıvı sogutma kullanırken önden fan söktünüz mü ?
resim atma şansın varmı reis merak ettimHocam bana sıvı soğutma öne takılı geldi ben birşeye dokunmadım
Valla hocam Şuan Teknik Serviste Ramler Memtest86'da hata verdi Kasanın fotoğrafıda yok ön tarafı gösterenresim atma şansın varmı reis merak ettim
@LockDownTREQ: 0, 0, -3, -3, 1, 0, 3, -1, -4, 8 THX dahil tüm özellikleri kapatın bu ayarlar yeterli iyi bi müzik ve film deneyimi için belki filmde THX aktif edilebilir.
V2 kullanıcılarına geliyor usb kartlı olanathx parayla mi aldiniz peki ?
Ses kartı yok, thx ses kartı lazımo sacmaymis v2x kullananlar niye faydalanamiyorki
Arkadaşlar bu son attığım ekolayzır gerçekten çok iyi ancak beni rahatsız eden bi durum vardı parçada S harfi mesela çok bastırılarak okunuyormuş gibi buda beni çok rahatsız ediyordu ve kulak tırmalıyordu bu rap parçalarda çok daha belli oluyordu ekolayzırda bir kaç oynama yapıp bu durumu azalttım. Bu şekilde yapın: 3,4,4,3,1,1,2,1,0,4Ekli dosyayı görüntüle 22396Ekli dosyayı görüntüle 22397Ekli dosyayı görüntüle 22398
3,4,4,31,1,2,1,2,2
Sound Normalızatıonu 24 çektim 30 da biraz tiz hale geliyordu, 15 de seslerde fazla netlik yoktu 24 şimdilik benim için iyi sizde hoşunuza gidecek şekilde burayla oynama yapabilirsiniz.
hocam bu kadar uğraşan başka biri yoktur herhaldeArkadaşlar bu son attığım ekolayzır gerçekten çok iyi ancak beni rahatsız eden bi durum vardı parçada S harfi mesela çok bastırılarak okunuyormuş gibi buda beni çok rahatsız ediyordu ve kulak tırmalıyordu bu rap parçalarda çok daha belli oluyordu ekolayzırda bir kaç oynama yapıp bu durumu azalttım. Bu şekilde yapın: 3,4,4,3,1,1,2,1,0,4
Hocam ben müziğe takıntılıyımdır oyuncu kulaklığı diye aldım ama başta müzik performansını iyi hale getirmeye çalışıyorum bilgisayarda 40 bine yakın müzik varhocam bu kadar uğraşan başka biri yoktur herhalde![]()