- Tepki
- 2
Steel Series GG de kalmaya karar verdim böyle mükemmel bir uygulamayı ücretsiz olarak sunmalarını gerçekten taktir ediyorum. Arkadaşlar Synapse ile bu uygulama arasında dağlar kadar fark var istediğiniz ayarı yapabilirsiniz çok detaylı çok güzel bir uygulama yapmışlar müziklerde nefret ettiğim o kulak tırmalayıcı genelde "f, s, t, k, ç, ş, h, p" bu harflerde oluyor onu yok etmeyi başardım tam istediğim kıvamda parçalardaki diğer detayları ezmeden istediğim ayarları yapabildim. Sonic Studio 3'de bu uygulamanın yanına yaklaşamaz maalesef.
SteelSeries Sonar 24 bit 96 Khz yi destekliyor Synapse di bu 24 bit 48 Khz
Ekli dosyayı görüntüle 29282
Hocam, deneyip memnun kalmana sevindim. Razer synapse i düzeltip eski haline getirir mi ya da ne zamana kadar getirir belli değil maalesef. Sonarı oyun için de deneyeceğini yazmışsın. Oyunda da memnun kaldın mı? Bir de oyun ve müzik için kendi yaptığın bir ayar varsa paylaşır mısın sakıncası yoksa? Teşekkürler.Steel Series GG de kalmaya karar verdim böyle mükemmel bir uygulamayı ücretsiz olarak sunmalarını gerçekten taktir ediyorum. Arkadaşlar Synapse ile bu uygulama arasında dağlar kadar fark var istediğiniz ayarı yapabilirsiniz çok detaylı çok güzel bir uygulama yapmışlar müziklerde nefret ettiğim o kulak tırmalayıcı genelde "f, s, t, k, ç, ş, h, p" bu harflerde oluyor onu yok etmeyi başardım tam istediğim kıvamda parçalardaki diğer detayları ezmeden istediğim ayarları yapabildim. Sonic Studio 3'de bu uygulamanın yanına yaklaşamaz maalesef.
SteelSeries Sonar 24 bit 96 Khz yi destekliyor Synapse di bu 24 bit 48 Khz
Ekli dosyayı görüntüle 29282