Razer Cynosa V2 Chroma Alınır Mı?

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Link mevcut değil

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ürün iyi bence ama satıcı güvenilir midir?
Link atmamışsınız hocam, tkl felan kabul etmediniz aslında redragonlara bakılabilirdi ama alınabilir

Son düzenleme:
KS

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,035
Link mevcut değil

Link atmamışsınız hocam, tkl felan kabul etmediniz aslında redragonlara bakılabilirdi ama alınabilir

Evet unutmuşum.

Bu ürün full RGB midir acaba. Gerçi rainbow ama yani her tuşta farklı renk yanabiliyor mu?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hocam şöyle söyleyeyim ben aldım zamanla tuşların üstü siliniyor. Sürekli fps oyunları oynadığım için hep bir mekanik klavye aradım. Ama illa ki sessiz olsun benim fps oyunlarında ki önceliğe ihtiyacım yok diyorsanız membran alın. İlk aldığınız zaman çok güzel oluyor ama bir süre sonra cidden sıkıyor. İlk fırsatta mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Çiçeksepetinde sorun olmaz ama ben satıcı için demiştim. Garanti de falan bir sorun çıkar mı diye. Ben hem FPS hem single player hikayeli oyunlar oynarım ama FPS fazla oynamam.
Razer türkiye garantili olur zaten öyle tahmin ediyorum

Satıcya sormak lazım
Hocam şöyle söyleyeyim ben aldım zamanla tuşların üstü siliniyor. Sürekli fps oyunları oynadığım için hep bir mekanik klavye aradım. Ama illa ki sessiz olsun benim fps oyunlarında ki önceliğe ihtiyacım yok diyorsanız membran alın. İlk aldığınız zaman çok güzel oluyor ama bir süre sonra cidden sıkıyor. İlk fırsatta mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum.
Sen ne alcan? Lamzunun yanına custom yakışır benden demesi

KS

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,035
Razer türkiye garantili olur zaten öyle tahmin ediyorum

Satıcya sormak lazım

Sen ne alcan? Lamzunun yanına custom yakışır benden demesi
Distribütör garantili diyor. Bir de bu var nasıldır. Razerdan iyi midir.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Royal kludge RK61 triple düşünüyorum.
Hmm oda güzel ama gmk67+akko v3 cream yellow yakışırdı lamzuya :D
Distribütör garantili diyor. Bir de bu var nasıldır. Razerdan iyi midir.
ikiside membran hocam pek bi farkları yok büyük ihtimal ekstra tuşları vardır

KS

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,035
Hmm oda güzel ama gmk67+akko v3 cream yellow yakışırdı lamzuya :D

ikiside membran hocam pek bi farkları yok büyük ihtimal ekstra tuşları vardır
Ne zor işmiş yahu adam gibi klavye bulmak :) Hocam siz olsanız ne alırdınız. Bazıları özellikle numpadsiz isterken ben tam tersini yapıyorum. 600 -700 bütçede mekanik ararken şimdi 1000 TL membranelara bakıyoruz.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ne zor işmiş yahu adam gibi klavye bulmak :) Hocam siz olsanız ne alırdınız. Bazıları özellikle numpadsiz isterken ben tam tersini yapıyorum. 600 -700 bütçede mekanik ararken şimdi 1000 TL membranelara bakıyoruz.
Ya hocam işte numpad tüm işi bozuyor ben bu bütçeye çıkmışsam ajazz veya az daha koyar royal kludge rk68 alırdım
Hocam hemen bir link sallayın. Ama yine de büyük ihtimalle RK61 alırım.

Switch 500 keycaps 400 ikinci elden halledersin :D

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Ya hocam işte numpad tüm işi bozuyor ben bu bütçeye çıkmışsam ajazz veya az daha koyar royal kludge rk68 alırdım

Switch 500 keycaps 400 ikinci elden halledersin :D
Hocam RK61 daha güzel olur bence. Bu attığınız yaklaşık 2500+ alacağım klavye zaten hot swap. Switch değiştirim. Klavyeyi aldığım zaman da bir puding keycaps çakarım olur biter.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam RK61 daha güzel olur bence. Bu attığınız yaklaşık 2500+ alacağım klavye zaten hot swap. Switch değiştirim. Klavyeyi aldığım zaman da bir puding keycaps çakarım olur biter.
Ama kasası o kadar güzel değil işte switch+keycaps değiştirince de rk61 sana 2200e patlıyacak, gmk67yi araştırabilirsiniz baya iyi

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Ama kasası o kadar güzel değil işte switch+keycaps değiştirince de rk61 sana 2200e patlıyacak, gmk67yi araştırabilirsiniz baya iyi
Yani hocam bilmiyorum. Çok bütçe çıkmak istemiyorum. Ve ne kadar minik olursa o kadar iyi. Ve ben tamamen siyah istiyorum.

Ama gözüme bir fena da gelmedi değil.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Eğer sesle işin yoksa hyperx alloy origins 65’de alabilirsin

Sen valorantı baya profesyonel oynuyodun
Yok sesle de işim var, valroantı profesyonel olarak oynuyorum ama kulaklığı çıkartıp hoparlörden hafif şarkı açıp lol de oynuyorum. Yani switch sesi önemli. Aklımda yellow fln var ama sizin attığınız klavye güzel gibi duruyor. Sanırım kablosuz değil benim bütün amacım kablosuz olması zaten. Yoksa gamakay mk61 alırım.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yok sesle de işim var, valroantı profesyonel olarak oynuyorum ama kulaklığı çıkartıp hoparlörden hafif şarkı açıp lol de oynuyorum. Yani switch sesi önemli. Aklımda yellow fln var ama sizin attığınız klavye güzel gibi duruyor. Sanırım kablosuz değil benim bütün amacım kablosuz olması zaten. Yoksa gamakay mk61 alırım.
Yok kablosuz attığım triple mod
o zaman epomaker th66 pro güzel olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri