Ürün iyi bence ama satıcı güvenilir midir?
Link atmamışsınız hocam, tkl felan kabul etmediniz aslında redragonlara bakılabilirdi ama alınabilirÜrün iyi bence ama satıcı güvenilir midir?
Link mevcut değil
Evet unutmuşum.Link atmamışsınız hocam, tkl felan kabul etmediniz aslında redragonlara bakılabilirdi ama alınabilir
![]()
Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ürün full RGB midir acaba. Gerçi rainbow ama yani her tuşta farklı renk yanabiliyor mu?Link atmamışsınız hocam, tkl felan kabul etmediniz aslında redragonlara bakılabilirdi ama alınabilir
![]()
Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok hocam yapılamıyor maalesef, hangi oyunları oynuyacaktınız? Çiçeksepetinde sorun olmaz benceEvet unutmuşum.
Bu ürün full RGB midir acaba. Gerçi rainbow ama yani her tuşta farklı renk yanabiliyor mu?
Çiçeksepetinde sorun olmaz ama ben satıcı için demiştim. Garanti de falan bir sorun çıkar mı diye. Ben hem FPS hem single player hikayeli oyunlar oynarım ama FPS fazla oynamam.Yok hocam yapılamıyor maalesef, hangi oyunları oynuyacaktınız? Çiçeksepetinde sorun olmaz bence
Razer türkiye garantili olur zaten öyle tahmin ediyorumÇiçeksepetinde sorun olmaz ama ben satıcı için demiştim. Garanti de falan bir sorun çıkar mı diye. Ben hem FPS hem single player hikayeli oyunlar oynarım ama FPS fazla oynamam.
Sen ne alcan? Lamzunun yanına custom yakışır benden demesiHocam şöyle söyleyeyim ben aldım zamanla tuşların üstü siliniyor. Sürekli fps oyunları oynadığım için hep bir mekanik klavye aradım. Ama illa ki sessiz olsun benim fps oyunlarında ki önceliğe ihtiyacım yok diyorsanız membran alın. İlk aldığınız zaman çok güzel oluyor ama bir süre sonra cidden sıkıyor. İlk fırsatta mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum.
Distribütör garantili diyor. Bir de bu var nasıldır. Razerdan iyi midir.Razer türkiye garantili olur zaten öyle tahmin ediyorum
Satıcya sormak lazım
Sen ne alcan? Lamzunun yanına custom yakışır benden demesi
Royal kludge RK61 triple düşünüyorum.Razer türkiye garantili olur zaten öyle tahmin ediyorum
Satıcya sormak lazım
Sen ne alcan? Lamzunun yanına custom yakışır benden demesi
Hmm oda güzel ama gmk67+akko v3 cream yellow yakışırdı lamzuyaRoyal kludge RK61 triple düşünüyorum.
ikiside membran hocam pek bi farkları yok büyük ihtimal ekstra tuşları vardırDistribütör garantili diyor. Bir de bu var nasıldır. Razerdan iyi midir.
![]()
Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne zor işmiş yahu adam gibi klavye bulmakHmm oda güzel ama gmk67+akko v3 cream yellow yakışırdı lamzuya
ikiside membran hocam pek bi farkları yok büyük ihtimal ekstra tuşları vardır
Hocam hemen bir link sallayın. Ama yine de büyük ihtimalle RK61 alırım.Hmm oda güzel ama gmk67+akko v3 cream yellow yakışırdı lamzuya![]()
Ya hocam işte numpad tüm işi bozuyor ben bu bütçeye çıkmışsam ajazz veya az daha koyar royal kludge rk68 alırdımNe zor işmiş yahu adam gibi klavye bulmakHocam siz olsanız ne alırdınız. Bazıları özellikle numpadsiz isterken ben tam tersini yapıyorum. 600 -700 bütçede mekanik ararken şimdi 1000 TL membranelara bakıyoruz.
Hocam hemen bir link sallayın. Ama yine de büyük ihtimalle RK61 alırım.
Hocam RK61 daha güzel olur bence. Bu attığınız yaklaşık 2500+ alacağım klavye zaten hot swap. Switch değiştirim. Klavyeyi aldığım zaman da bir puding keycaps çakarım olur biter.Ya hocam işte numpad tüm işi bozuyor ben bu bütçeye çıkmışsam ajazz veya az daha koyar royal kludge rk68 alırdım
![]()
ZUOYA GMK67 özelleştirilmiş Mekanik klavye kiti çalışırken değiştirilebilir Bluetooth 2.4G Kablosuz RGB Arkadan Aydınlatmalı Conta Yapısı klavye 3-mod - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comm.tr.aliexpress.com
Switch 500 keycaps 400 ikinci elden halledersin![]()
Ama kasası o kadar güzel değil işte switch+keycaps değiştirince de rk61 sana 2200e patlıyacak, gmk67yi araştırabilirsiniz baya iyiHocam RK61 daha güzel olur bence. Bu attığınız yaklaşık 2500+ alacağım klavye zaten hot swap. Switch değiştirim. Klavyeyi aldığım zaman da bir puding keycaps çakarım olur biter.
Yani hocam bilmiyorum. Çok bütçe çıkmak istemiyorum. Ve ne kadar minik olursa o kadar iyi. Ve ben tamamen siyah istiyorum.Ama kasası o kadar güzel değil işte switch+keycaps değiştirince de rk61 sana 2200e patlıyacak, gmk67yi araştırabilirsiniz baya iyi
Eğer sesle işin yoksa hyperx alloy origins 65’de alabilirsinYani hocam bilmiyorum. Çok bütçe çıkmak istemiyorum. Ve ne kadar minik olursa o kadar iyi. Ve ben tamamen siyah istiyorum.
Ama gözüme bir fena da gelmedi değil.
Yok sesle de işim var, valroantı profesyonel olarak oynuyorum ama kulaklığı çıkartıp hoparlörden hafif şarkı açıp lol de oynuyorum. Yani switch sesi önemli. Aklımda yellow fln var ama sizin attığınız klavye güzel gibi duruyor. Sanırım kablosuz değil benim bütün amacım kablosuz olması zaten. Yoksa gamakay mk61 alırım.Eğer sesle işin yoksa hyperx alloy origins 65’de alabilirsin
Sen valorantı baya profesyonel oynuyodun
Yok kablosuz attığım triple modYok sesle de işim var, valroantı profesyonel olarak oynuyorum ama kulaklığı çıkartıp hoparlörden hafif şarkı açıp lol de oynuyorum. Yani switch sesi önemli. Aklımda yellow fln var ama sizin attığınız klavye güzel gibi duruyor. Sanırım kablosuz değil benim bütün amacım kablosuz olması zaten. Yoksa gamakay mk61 alırım.
o zaman epomaker th66 pro güzel olurYok sesle de işim var, valroantı profesyonel olarak oynuyorum ama kulaklığı çıkartıp hoparlörden hafif şarkı açıp lol de oynuyorum. Yani switch sesi önemli. Aklımda yellow fln var ama sizin attığınız klavye güzel gibi duruyor. Sanırım kablosuz değil benim bütün amacım kablosuz olması zaten. Yoksa gamakay mk61 alırım.