RDR2 Yama Güvenilir Mi?

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Selam Dostlar,

RDR 2 Yama indirmek istiyorum fakat güvenilir mi?

1660900524077.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
dostum benim düşüncem kimse kimseye bedava bir şey vermez. bu çok bilindik torrentten oyun indirdik zamanında virüs bulaştı. o günden beri korsan hiçbir şey yüklemem.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yama sıkıntılı görünüyor. Taramayı nereden yaptınız anlayamadım ama harici bir antivirüs yazılımı kurun dedim. İşinizi garantiye alın. Kaspersky Total Security öneririm. 1 aylık full sürüm denemesi var. Zaten sorun bulursa indirmenize izin vermez veya indirdiğiniz an siler.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Yama sıkıntılı görünüyor. Taramayı nereden yaptınız anlayamadım ama harici bir antivirüs yazılımı kurun dedim. İşinizi garantiye alın. Kaspersky Total Security öneririm. 1 aylık full sürüm denemesi var. Zaten sorun bulursa indirmenize izin vermez veya indirdiğiniz an siler.
Tamamdır teşekkürler

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hangi siteden indireyim?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
dostum benim düşüncem kimse kimseye bedava bir şey vermez. bu çok bilindik torrentten oyun indirdik zamanında virüs bulaştı. o günden beri korsan hiçbir şey yüklemem.
Virüs yeme ihtimali tabi var ama "kimse babasının hayrına bedava oyun dağıtmaz her crack oyun virüslüdür" gibi sözlerin de bir mantığı yok.
Sanılanın aksine hayrına crackleyen var yani bunun için kurulmuş gruplar var. Bu gruplar teknolojide ki her şeye insanların ücretsiz kullanmasını savundukları için bize hayrına onlarda paralı uygulama, oyun vb. şeylerle savaşmak için yapıyor. Virüs nereden geliyor diyecek olursanız kötü niyetli kişiler bu grupların yaptığı oyunlara virüs enjekte edip ortalığa yayıyorlar. Sonuç bu uygulamalara atlayanlar virüsleniyor.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Kendi sitesinden.
indirdim böyle diyor şu anda tam korumada mı güncelleme vardı bişiler indirdi uygulama için kendi uyugulama içinden indirdi sonra böyle diyo şu anda bişi indirsem virüslü olsa otomatik siler değil mi?
1660904223725.png

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri