Yalnız arkadaş "yama" demiş, oyun değil.dostum benim düşüncem kimse kimseye bedava bir şey vermez. bu çok bilindik torrentten oyun indirdik zamanında virüs bulaştı. o günden beri korsan hiçbir şey yüklemem.
Oyun değil ki yamadostum benim düşüncem kimse kimseye bedava bir şey vermez. bu çok bilindik torrentten oyun indirdik zamanında virüs bulaştı. o günden beri korsan hiçbir şey yüklemem.
Güvenilir midir bu yama? mining virüsü falan yemem değil mi?Yalnız arkadaş "yama" demiş, oyun değil.
Bunu cevaplamak kötü bir şey değil steamden orjinal alacağım oyunu zaten eng olmadığı için türkçe yama arıyorum güvenilir o yüzden sizlere soruyorum?Yalnız arkadaş "yama" demiş, oyun değil.
PC de antivirüs programı kurulu mu?Bunu cevaplamak kötü bir şey değil steamden orjinal alacağım oyunu zaten eng olmadığı için türkçe yama arıyorum güvenilir o yüzden sizlere soruyorum?
hayırPC de antivirüs programı kurulu mu?
Windows Defender mevcutPC de antivirüs programı kurulu mu?
Tamamdır teşekkürlerYama sıkıntılı görünüyor. Taramayı nereden yaptınız anlayamadım ama harici bir antivirüs yazılımı kurun dedim. İşinizi garantiye alın. Kaspersky Total Security öneririm. 1 aylık full sürüm denemesi var. Zaten sorun bulursa indirmenize izin vermez veya indirdiğiniz an siler.
Hangi siteden indireyim?Yama sıkıntılı görünüyor. Taramayı nereden yaptınız anlayamadım ama harici bir antivirüs yazılımı kurun dedim. İşinizi garantiye alın. Kaspersky Total Security öneririm. 1 aylık full sürüm denemesi var. Zaten sorun bulursa indirmenize izin vermez veya indirdiğiniz an siler.
Fark eder aslında.yama oyun fark eder mi? internetten lisanssız indirdiğin her şey risklidir kardeşim.
Kendi sitesinden.Hangi siteden indireyim?
Virüs yeme ihtimali tabi var ama "kimse babasının hayrına bedava oyun dağıtmaz her crack oyun virüslüdür" gibi sözlerin de bir mantığı yok.dostum benim düşüncem kimse kimseye bedava bir şey vermez. bu çok bilindik torrentten oyun indirdik zamanında virüs bulaştı. o günden beri korsan hiçbir şey yüklemem.
indirdim böyle diyor şu anda tam korumada mı güncelleme vardı bişiler indirdi uygulama için kendi uyugulama içinden indirdi sonra böyle diyo şu anda bişi indirsem virüslü olsa otomatik siler değil mi?Kendi sitesinden.
İndirdiğin dosyaya sağ tıklayıp " virüslere karşı tara" seçeneğine bas.indirdim böyle diyor şu anda tam korumada mı güncelleme vardı bişiler indirdi uygulama için kendi uyugulama içinden indirdi sonra böyle diyo şu anda bişi indirsem virüslü olsa otomatik siler değil mi? Ekli dosyayı görüntüle 4737
Veritabı güncelse tamamdır indirmenizi yapın sorun varsa zaten uyarı alırsınız.