RE: ryzen 1300x rx570

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kart sorunlu gibi ama yinede emin olmak için format at sistemde sistemde sorun olabilir format sonrasında sorun halen daha devam ederse sen kartı veya sistemin tamamını garantiye gönder bence PC tamircisi garanti dışı bırakır ürünü garanti en iyi çözüm.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ekran kartı çıkarıp taktım PC açtım fanlar dönmeye başladı sonra kapandı açmaya korkuyorum patlar diye

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ne patlaması, olmaz öyle bir şey düzgün takın her şeyi eksik kablo olmasın ve soketine tam otursun anlamıyorsanız anlayan birine yaptırın çok zor bir iş değil aslında. Kart bağlantılarında sorun varsa bu tarz sorunlar olur diye kontrol edin dedim size.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam sistemden anlayan birisiyim ekran kartı doğru taktım açıyorum sistem kapanıyor bunu nasıl garantiye yolluyacam bı fikriniz varmı itopya ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İtopya ile kendi sitesinde numaraları var arayın yardımcı olurlar size https://www.itopya.com/musteri-hizmetleri/ bu bağlatıda numaralar var. Birde sistemin açılması gerek eksik bir şey yapmışsınızdır söküp geri takma ile sistem açılmamazlık yapmaz. İyice kontrol edin veya SS atın bakalım eksik bir bağlantı veya bir şey var mı.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem açıldı şuan format atacam yarına kadar olmazsa garantiye yollamak iyi demi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Garanti en kesin çözüm yolu format işe yaramaz ise ekran kartında sorun olabilir ki bence kartta sorun var. İtopya 'yı arayın garanti olayları nasıl işliyor öğrenin onlar size yarımcı olurlar.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dikkat uyarısı gitti bilmiyorum format atayım bakarım birde sistemi yollasak kaç güne getiriyorlar birde bu firma neden oyun testi falan yapmaz ki nasıl firma bu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben o kadar detaylı bilmem hazır sistem satın almışsınız testleri yapılmıştır ki bu tarz bir sorun yaşayan bir size denk geldim ben şu popüler mini RX 570 tek fan olan sistemi almışsınız galiba sizde bu forumda bir kaç kişi daha var aynı sistemi alan onlarda böyle bir sorun yaşayan yoktu. Size denk gelen bir sorun olabilir yoksa İtopya en iyi firmalardan birisidir bu sistem ve parça satışı konusunda. O uyarı kartın bağlantısında ki sorundan oluyordu onun düzelmesi iyi ama kart düzgün oturmamış soketine o uyarı oturunca gitti buda başka bir sorunu ortaya çıkartmış olabilir sorun donanımsal olabilir yani.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Valla bilmiyorum tam olarak ekran kartı bazen assa iniyor vidaladim vidalamak içinde ekran kartı assa hafif kaydırmak lazım dediğim pek bilmiyorum şuan format atıyorum bakalım nolcak ilk sistemi açtığımda Windows hata diye bişe çıktı yeniden başlat deidm ve şuan sistem aşırı ağır işliyor neyse formattan sonra size söylerim ne durumda

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bu anakart ta çıkan CD driver yüklemek gereksiz mı bazıları yükleme dedi ? Şuan sadece ne driver yuklesem ekran kartı yeter limi

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
iobit driver booster indir kur o tüm oyun ve sistem için gerekli her şeyi indirip kurar sisteme sonra oyunlara bakarsın.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
iobit driver booster indir kur o tüm oyun ve sistem için gerekli her şeyi indirip kurar sisteme sonra oyunlara bakarsın.

o proğramlar gereksiz şeyler kuruyorlar dediler sorun olmaz demi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gereksiz hiçbir şey kurmuyor sistemin tüm eksiklerini kuruyor nereden duydun kim söyledi. Hiçbir gereksiz şey kurmuyor sisteme kendim kullanıyorum yıllardır önermem yoksa.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Gereksiz hiçbir şey kurmuyor sistemin tüm eksiklerini kuruyor nereden duydun kim söyledi. Hiçbir gereksiz şey kurmuyor sisteme kendim kullanıyorum yıllardır önermem yoksa.

windows update güncellemer mevcut yüklemek lazım mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Her şey güncel olsun Windows ve tüm bileşenler, güncellemeler her şeyin eksiksiz tam performansı ile çalışmasını sağlar.

KS

Mustafa Krtaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Her şey güncel olsun Windows ve tüm bileşenler, güncellemeler her şeyin eksiksiz tam performansı ile çalışmasını sağlar.

yok aynı hoccam attıgım resimdeki fps oranlar falan hep aynı oluyor fps 20 düşüyor ani kasma donma oluyor

Mustafa Krtaca' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

yok aynı hoccam attıgım resimdeki fps oranlar falan hep aynı oluyor fps 20 düşüyor ani kasma donma oluyor

crysis 3 de fan dönmüyor sıcak lık 70 bile olup düşüypr ama fan dönmüyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri