Kalıcı kayıt için giriş çıkış şart diye biliyorum hocam keşke sadece kağıt üzerinde olsaYd aldım sadece kendi pasaportuma 2.7k civarı bir para ödeyip kayıt yaptırdım ekstra ona rağmen bizdeki fiyatinin nerdeyse yarısına geldi
Kalıcı kayıt için giriş çıkış şart diye biliyorum hocam keşke sadece kağıt üzerinde olsaYd aldım sadece kendi pasaportuma 2.7k civarı bir para ödeyip kayıt yaptırdım ekstra ona rağmen bizdeki fiyatinin nerdeyse yarısına geldi
Yani işim gereği zaten çıkıp geldiğim için benim için bir problem yok ama tr icinde yaşayıp çıkmayanlar için baya bir masraf oluyordurKalıcı kayıt için giriş çıkış şart diye biliyorum hocam keşke sadece kağıt üzerinde olsa
Evet hocam hem de komşu ülkelere uzak iken ciddi sıkıntı mantıklı olanı yapmışsınız 3 sene kullanım canavar gibiYani işim gereği zaten çıkıp geldiğim için benim için bir problem yok ama tr icinde yaşayıp çıkmayanlar için baya bir masraf oluyordur
Kabul etmeyebilirsin. Ben bu telefonda oynuyordum ve sorun yok. Nvidia fanları gibi deli gibi savunabilirsin. Fikirleri paylaşmak özgür ama sen direk kötülüyorsun. Kesin bir kanıt gösteremezsin.İstediğiniz kadar temiz kullanın 6 ile aynı performansta kalması mümkün değil eninde sonunda işletim sistemi o telefonun eceli olacak, internet sitelerinde dolansaniz bile yeter
Valla hocam yukarıda açıkça belirttim tercih meselesi olduğunu ama konuyu tatsızlık çıkmaması adına uzatmayacagim, kim ne beklentisi varsa ona göre ürün alsın.Kabul etmeyebilirsin. Ben bu telefonda oynuyordum ve sorun yok. Nvidia fanları gibi deli gibi savunabilirsin. Fikirleri paylaşmak özgür ama sen direk kötülüyorsun. Kesin bir kanıt gösteremezsin.
Tercih meselesi olduğuna katılıyorum ama dediğin mesaj öyle belirtmiyor. "İstediğiniz kadar temiz kullanın 6 ile aynı performansta kalması mümkün değil" Burada fazla emin bir konuşma var , tüm telefonların her özelliğine bakıp test etmiş gibi.Valla hocam yukarıda açıkça belirttim tercih meselesi olduğunu ama konuyu tatsızlık çıkmaması adına uzatmayacagim, kim ne beklentisi varsa ona göre ürün alsın.
İyi bir gözlemciyim diyelim.Tercih meselesi olduğuna katılıyorum ama dediğin mesaj öyle belirtmiyor. "İstediğiniz kadar temiz kullanın 6 ile aynı performansta kalması mümkün değil" Burada fazla emin bir konuşma var , tüm telefonların her özelliğine bakıp test etmiş gibi.
Ahaha hocam demeyin öyle ben 2 telefon kullanıyorum kötü günlerde yağmurda, çamurda, karda, kışta çok pratik oluyor. Özellikle felaket yağmurlu havalarda işe giderken yürüyerek gidiyorsam kurtarıcı görevi görüyor emektar felan ama az yere kapaklanmadığı düşmediği yemediği banyo yapmadığı sular kalmadı görev telefonu gibi kullanmıştım. Fakat dediğiniz doğru para olsa yüzüne bile bakmayız çekilecek çile değil.Zamsungu koydeki muhtar bile kullanmiyor artik. 2 senede les oluyo telefon. Android aldigin gibi %20 deger kaybi . Para olsa iphone alinir