Redmi note 8 kasma sorunu

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kalıcı kayıt için giriş çıkış şart diye biliyorum hocam keşke sadece kağıt üzerinde olsa
Yani işim gereği zaten çıkıp geldiğim için benim için bir problem yok ama tr icinde yaşayıp çıkmayanlar için baya bir masraf oluyordur

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yani işim gereği zaten çıkıp geldiğim için benim için bir problem yok ama tr icinde yaşayıp çıkmayanlar için baya bir masraf oluyordur
Evet hocam hem de komşu ülkelere uzak iken ciddi sıkıntı mantıklı olanı yapmışsınız 3 sene kullanım canavar gibi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İstediğiniz kadar temiz kullanın 6 ile aynı performansta kalması mümkün değil eninde sonunda işletim sistemi o telefonun eceli olacak, internet sitelerinde dolansaniz bile yeter
Kabul etmeyebilirsin. Ben bu telefonda oynuyordum ve sorun yok. Nvidia fanları gibi deli gibi savunabilirsin. Fikirleri paylaşmak özgür ama sen direk kötülüyorsun. Kesin bir kanıt gösteremezsin.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kabul etmeyebilirsin. Ben bu telefonda oynuyordum ve sorun yok. Nvidia fanları gibi deli gibi savunabilirsin. Fikirleri paylaşmak özgür ama sen direk kötülüyorsun. Kesin bir kanıt gösteremezsin.
Valla hocam yukarıda açıkça belirttim tercih meselesi olduğunu ama konuyu tatsızlık çıkmaması adına uzatmayacagim, kim ne beklentisi varsa ona göre ürün alsın.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Valla hocam yukarıda açıkça belirttim tercih meselesi olduğunu ama konuyu tatsızlık çıkmaması adına uzatmayacagim, kim ne beklentisi varsa ona göre ürün alsın.
Tercih meselesi olduğuna katılıyorum ama dediğin mesaj öyle belirtmiyor. "İstediğiniz kadar temiz kullanın 6 ile aynı performansta kalması mümkün değil" Burada fazla emin bir konuşma var , tüm telefonların her özelliğine bakıp test etmiş gibi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Tercih meselesi olduğuna katılıyorum ama dediğin mesaj öyle belirtmiyor. "İstediğiniz kadar temiz kullanın 6 ile aynı performansta kalması mümkün değil" Burada fazla emin bir konuşma var , tüm telefonların her özelliğine bakıp test etmiş gibi.
İyi bir gözlemciyim diyelim.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Zamsungu koydeki muhtar bile kullanmiyor artik. 2 senede les oluyo telefon. Android aldigin gibi %20 deger kaybi . Para olsa iphone alinir

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Zamsungu koydeki muhtar bile kullanmiyor artik. 2 senede les oluyo telefon. Android aldigin gibi %20 deger kaybi . Para olsa iphone alinir
Ahaha hocam demeyin öyle ben 2 telefon kullanıyorum kötü günlerde yağmurda, çamurda, karda, kışta çok pratik oluyor. Özellikle felaket yağmurlu havalarda işe giderken yürüyerek gidiyorsam kurtarıcı görevi görüyor emektar felan ama az yere kapaklanmadığı düşmediği yemediği banyo yapmadığı sular kalmadı görev telefonu gibi kullanmıştım. Fakat dediğiniz doğru para olsa yüzüne bile bakmayız çekilecek çile değil. :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri