Öneri Render Ve Yüksek Performans Alabileceğim Bir Sistem Arıyorum Topladığım Kasa Için Önerilerinizi Almak Isterim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
hocam psu değiştirdim anakart hakkında ise çoğu anakarta böyle şeyler olabilir hiç olmazdansa önerdiğinizden iyidir iyi günler
Çoğu anakartta böyle şeyler olabilir ne demek. Sadece Gigabyte anakartlarda mevcut tahminle mi oluyor bu işler. 40K para verip Hikvision ram ve Gigabyte anakart alacak birde PowerBoost kasa ve Piyasanın soğutma olarak en dip modellerinden birini alacak...

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Çoğu anakartta böyle şeyler olabilir ne demek. Sadece Gigabyte anakartlarda mevcut tahminle mi oluyor bu işler. 40K para verip Hikvision ram ve Gigabyte anakart alacak birde PowerBoost kasa ve Piyasanın soğutma olarak en dip modellerinden birini alacak...
soğutma olarak en dip mi güldürme beni hıkvısıon ramler gayet iyi ramlerdir ve kasada hava akışı olarak ortala seviyedir anakart olarak ise daha ucuzada b550 ler var

Peki siz ne önerebilirsiniz monitör dahil bu fiyat bandına kadar çıkabilirim
hocam neyi alcağınıza karar verdiniz mi acaba

KS

Eyüb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam düşürürseniz alabilceğiniz ekran kartı 3080 aralarında 1k fiyat farkı var onla birşey yükseltemeyiz 3070ti a düşürürsek hazır sistem almak mantıklı okartlarda hazır sistemlerde de düşük işlemciler var yani işinizi görmez en mantıklısı bu o yüzden bu işlemcinin üstü zaten ddr 4 de yok ddr 5 de rakibi fps vs olarak 7700x eğer ona geçerseniz de üstüne 5k para koymanız gerekir o yüzden en mantıklısı bu başka sorunuz varsa

hocam düşürürseniz alabilceğiniz ekran kartı 3080 aralarında 1k fiyat farkı var onla birşey yükseltemeyiz 3070ti a düşürürsek hazır sistem almak mantıklı okartlarda hazır sistemlerde de düşük işlemciler var yani işinizi görmez en mantıklısı bu o yüzden bu işlemcinin üstü zaten ddr 4 de yok ddr 5 de rakibi fps vs olarak 7700x eğer ona geçerseniz de üstüne 5k para koymanız gerekir o yüzden en mantıklısı bu başka sorunuz varsa sorabilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum ek olarak şunu sormak istiyorum karşılaştırmalarına da pek denk gelmedim İntel core i7 12700k 12 çekirdek mi daha verimli performans sağlar i5 13600k 14 çekirdek mi ?

Son düzenleme:

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871

Çok teşekkür ediyorum ek olarak şunu sormak istiyorum karşılaştırmalarına da pek denk gelmedim İntel core i7 12700k 12 çekirdek mi daha verimli performans sağlar i5 13600k 14 çekirdek mi ?
13600k
daha iyi olcaktır

KS

Eyüb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
soğutma olarak en dip mi güldürme beni hıkvısıon ramler gayet iyi ramlerdir ve kasada hava akışı olarak ortala seviyedir anakart olarak ise daha ucuzada b550 ler var

hocam neyi alcağınıza karar verdiniz mi acaba
Sadece İntel core i7 12700k 12 çekirdek ile i5 13600k 14 çekirdek arasında kaldım performans olarak hangisi daha iyi bilgilendirebilirseniz sevinirim

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
hocam soğutucu ve depolama nerde 750w buna yeter mi ve hocam ben yukarda mis gibi sistem toplamışım o bundan kat kat daha iyi
750w her türlü yeterli olucaktır attığınız sistem de monitör çok kötü denilecek kadar kötü bir monitör bir ton kullanıcı hatası var samsung monitörler oyun için ALINMAZ son çıkardığı monitörlerden alınmayacaksa artı olarak gigabyte kartlar bios güncellemesi sonrası bir çok hata veriyor kronik sorunları var birde sıvı soğutucu yetersiz kalabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri