6600xt denilebilir
Siz nvidia fanı değil miydiniz ?Nvidia kartlar her zaman gereksiz pahalı.
Hayır. Fan olmanın dışında AMD fanıyım ama olmasam bile bir çok şeyi düşününce bile AMD mantıklı geliyor bilgisi olan herkes AMD nin önde olduğunu kabul eder.Siz nvidia fanı değil miydiniz ?
Amd de driver sorunu varmış. Driver sorunu nedemek ve rx 6600 da varmı?Hayır. Fan olmanın dışında AMD fanıyım ama olmasam bile bir çok şeyi düşününce bile AMD mantıklı geliyor bilgisi olan herkes AMD nin önde olduğunu kabul eder.
Anlıyorum bende bir tık AMD fanıyımHayır. Fan olmanın dışında AMD fanıyım ama olmasam bile bir çok şeyi düşününce bile AMD mantıklı geliyor bilgisi olan herkes AMD nin önde olduğunu kabul eder.
Eskidendi hala var fakat çok çok az driver soru karı yazılımsal sorunlar gibi düş0nünAmd de driver sorunu varmış. Driver sorunu nedemek ve rx 6600 da varmı?
Eskiden vardı. RX500 serilerinde yaşayanlar varmış ve RX5000 serisinde de varmış. Oyun sırasında yada boşta hiçbir şey yapmazken bile çıkan wattman hataları falan. RX6000 serisinde düzeltildiği için böyle bir şey söz konusu da değil.Amd de driver sorunu varmış. Driver sorunu nedemek ve rx 6600 da varmı?
Bende r5 antisiyim r5 5900x hariçAnlıyorum bende bir tık AMD fanıyım
Bende rx 570 vardı her türlü problemi çektim o yüzden bir daha amd ekran kartı almam alacaksam nvdiaEskiden vardı. RX500 serilerinde yaşayanlar varmış ve RX5000 serisinde de varmış. Oyun sırasında yada boşta hiçbir şey yapmazken bile çıkan wattman hataları falan. RX6000 serisinde düzeltildiği için böyle bir şey söz konusu da değil.
Senin tercihin. Paranı boşa güzel harcarsın. Gider RTX 2060 alırsın ama o fiyata 3060 dengi RX6600 vardır. Bruh.Bende rx 570 vardı her türlü problemi çektim o yüzden bir daha amd ekran kartı almam alacaksam nvdia
E haliyle2070 super gereksiz pahalı ozaman.
Bu dönemde 12. Nesil intel almak daha mantıklı gibi. Ana 1 sene önce AMD Ryzen 5000 serisi piyasayı slt üst etti. Ryzen 7000 çıkarsa ve DDR4 desyeği olursa tekrar zirveye çıkar.Bende r5 antisiyim r5 5900x hariç![]()