RTX 3050 ile Sistem Toplama

KS

gamuza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: RTX 3050 ile Sistem Toplama

OceanLaB' Alıntı:
gamuza' Alıntı:
Dün itibariyle sisteme yine uğur hocamızın tavsiyesiyle Silverstone gold psu ekledim.
Akşamına da yine indirimle sıcaklık sorunlarını okumama rağmen beğendiğim için NZXT h510i yi 1000 liraya alma fırsatım oldu.
Alınacak 2 parça kaldı sistem hazır diyebiliriz. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İlk mesaj düzenlendi

Hayırlı olsun hocam. Güzel sistem oldu. İnşallah bir an önce de kurulumunu yaparsınız. Bu sefer fotoğraflar ile güncelleriz :D

Teşekkür ederim hocam, forum sayesinde güzel bir bilgisayar toplamış olduk, biraz maaliyetli oldu, yan bileşenleri iyi almak istemiştim o yüzden problem yok, elde hiçbir parça olmadığı için, en azından monitör kasa olsaydı iyi bir fiyata denk gelirdi. Son parçaları alıp kurulumu yaptıktan sonra fotoğraflarla birlikte güncelleyeceğim

KS

gamuza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

OceanLaB' Alıntı:
gamuza' Alıntı:
Dün itibariyle sisteme yine uğur hocamızın tavsiyesiyle Silverstone gold psu ekledim.
Akşamına da yine indirimle sıcaklık sorunlarını okumama rağmen beğendiğim için NZXT h510i yi 1000 liraya alma fırsatım oldu.
Alınacak 2 parça kaldı sistem hazır diyebiliriz. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İlk mesaj düzenlendi

Hayırlı olsun hocam. Güzel sistem oldu. İnşallah bir an önce de kurulumunu yaparsınız. Bu sefer fotoğraflar ile güncelleriz :D

Hocam h510 i ön fanları yok bildiğiniz üzere, bir üstte bir de arkada fan var, öne takmak için genelde 2x140mm önermişler, önerebileceğiniz bir fan var mıdır?

KS

gamuza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: RTX 3050 ile Sistem Toplama

O fiyata önerebileceğim iyi bir fan var mı bakayım. Ama zor bilginiz olsun. Belki 500 civarına olabilir.

KS

gamuza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
O fiyata önerebileceğim iyi bir fan var mı bakayım. Ama zor bilginiz olsun. Belki 500 civarına olabilir.

nekadar düşük okadar iyi olmadı indirim beklicez teşekkür ederim bekliyorum

KS

gamuza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
KS

gamuza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Corsair 'in kendine has ayrı kontrolcüsü var sadece onda çalışıyor. Ama bun fanda durum ne bilmiyorum bakacağım. Evet RGB için kontrolcüsüne ihtiyaç var ama fan için gerek yokmuş.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Acelesi yoksa eğer Uğurun önerdiği Lian Li fanlar zaman zaman Gamin gecesinde 2 li seti 600 Liraya düşüyor , değerlendirebilirsin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

@"BatuhanKLC" 'ye katılıyorum, "Gaming Gecesi" kapsamında belki indirim listesine girer.

KS

gamuza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin' Alıntı:
@"BatuhanKLC" 'ye katılıyorum, "Gaming Gecesi" kapsamında belki indirim listesine girer.

Ben direkt daha kolay yoluna kaçtım sanırım, H510 i iade edip H510 elite aldım, direkt full fan geliyor, + olarak önü de cam, önerileriniz için teşekkür ederim yinede yordum sizi. Monitör olarak Alienware aw2521hf 240 hz ips aldım, ram olarak Crucial Ballistix 3600 cl16 aldım ve şuan sistem resmen hazır oldu. Yakında kurulumu yapıp fotoğrafları atacağım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Hazır iade etmişken keşke FLOW yani MESH versiyonunu bekleyip onu alsaydınız. Neyse sıkıntı yok. Monitörde hayırlı olsun İtopya firmasında şuan 3.999 TL ki benzer fiyata DELL S2522HG modeli de var tuhaf. :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Hayırlı uğurlu olsun sisteminiz, güle güle keyifle kullanın . Konu açık kalabiliyorsa montaj sonrası fotoğraf görmek isteriz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri