- Konu Sahibi
RE: Cvp: RTX 3050 ile Sistem Toplama
Teşekkür ederim hocam, forum sayesinde güzel bir bilgisayar toplamış olduk, biraz maaliyetli oldu, yan bileşenleri iyi almak istemiştim o yüzden problem yok, elde hiçbir parça olmadığı için, en azından monitör kasa olsaydı iyi bir fiyata denk gelirdi. Son parçaları alıp kurulumu yaptıktan sonra fotoğraflarla birlikte güncelleyeceğim
OceanLaB' Alıntı:gamuza' Alıntı:Dün itibariyle sisteme yine uğur hocamızın tavsiyesiyle Silverstone gold psu ekledim.
Akşamına da yine indirimle sıcaklık sorunlarını okumama rağmen beğendiğim için NZXT h510i yi 1000 liraya alma fırsatım oldu.
Alınacak 2 parça kaldı sistem hazır diyebiliriz. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İlk mesaj düzenlendi
Hayırlı olsun hocam. Güzel sistem oldu. İnşallah bir an önce de kurulumunu yaparsınız. Bu sefer fotoğraflar ile güncelleriz![]()
Teşekkür ederim hocam, forum sayesinde güzel bir bilgisayar toplamış olduk, biraz maaliyetli oldu, yan bileşenleri iyi almak istemiştim o yüzden problem yok, elde hiçbir parça olmadığı için, en azından monitör kasa olsaydı iyi bir fiyata denk gelirdi. Son parçaları alıp kurulumu yaptıktan sonra fotoğraflarla birlikte güncelleyeceğim