Rx 6500xt watman

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Wattman sorunları çoğunlukla eski 5000 serisi ve RX570 580 gibi kartlarda oluyordu. AMD bu sorunu 6000 serisinde neredeyse çözdü. 6000 Serisinin hata verme olasılığı Nvidia gibi herhangi bir teknolojik ürünün sıkıntı çıkarma olasılığı ile eşit denebilir.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Çok teşekkur ederim yüreğime su serptin hayırlı yakşamlar dilerim ❤️

Kararsız111000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba arkadaşlar https://inventus.com.tr/fireflux bu hazır sistemi alacağım rx6500 xt nin wattman sorunu olduğunu duydum acaba bu sistemde bu sorunu yaşar mıyım.
Hocam bana bugün 2-3 ay önce topladığım pcde wattman sorunu oldu ekran kartım rx6600 hemen yt den baktım bir kaç güç planı değişikliği yaptım bir kerecik yeniden başlatmam ile wattman sorununu çözdüm eğer tekrar yaşanırsada bu sefer frekans durumuna bakacağım yani şunu söylemek istiyorum wattman sorunu çözülemeyen bir durum değil he belki sorun ekran kartındadır ozaman bir şey diyemem çoğunlukla radeon software ile orantılı oluyor veyahut PC'de birkaç önemsiz seçenekler yüzünden yani benim yaşadığım wattman sorunlarında düzeltmek için kullandığım yöntemler bu şekilde zaten ben yakında AMDnin bu software'leri düzelteceğini düşünüyorum yoksa insanlar hiçbir şekilde amd ekran kartları almak istemiyecektir. (Hocam bi önerim daha var bence rx6500 almayın xt versiyonu bile olsa bende başta alacaktım biraz araştımadan sonra vazgeçtim ya rx6600 alın yada daha üstünü)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Genelde Wattman sorunları güç odaklı bir sıkıntı yaşarsa kart ortaya çıkıyor. Donanım sorunu olan Wattman problemleri RX 6000 serisinde çok yaygın değil.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bende benzer şekilde düşünüyorum, 6000 serisi 500 serisine göre daha sorunsuz. Kartlar yüksek performansa odaklı olduğu için bazen olabiliyor ama bir şekilde driverla ya da güç ayarıyla hallolur diye düşünüyorum

Requen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kanka sistemi ben satın aldım 3-4 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. ben i5 10400F 16 GB ram Rx 6500 xt olarak aldım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri