- Tepki
- 0
Ekran Kartı rx 6600 işlemci ryzen 5 5600 anakart a320m-A pro 450 watt PSU yeterlimi
Bence en az 550w.Ekran Kartı rx 6600 işlemci ryzen 5 5600 anakart a320m-A pro 450 watt PSU yeterlimi
550w altı kaliteli psu yok o da büyük ihtimalle çöp bi psu bence riske atmayın derimReis 450 watt var şuan çalıştırırmi
yeter ama neden 450 mın 550 den baslayın derım artıkEkran Kartı rx 6600 işlemci ryzen 5 5600 anakart a320m-A pro 450 watt PSU yeterlimi
Yeterli gelir ama imkan varsa daha yüksek bir güç kaynağı almanızı da öneririm.FSP Hyper 80+ Pro H3-450 450W 80+ 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bi sorun yaratırmı efendim oyun olarak god of war red dead redemption 2 filan oynayacağımYeterli gelir ama imkan varsa daha yüksek bir güç kaynağı almanızı da öneririm.
yaratmaz ama sıfırdan alıcaksan 450w lık psu lar dandık psu lar oluyor sanırım sen psu ya cok para vermeyen kafadasın o yuzden önermeyizbi sorun yaratırmı efendim oyun olarak god of war red dead redemption 2 filan oynayacağım
reis 2 el aldım bu pc yi gt 740 ile ryzen 3 1200 vardı bu sistemde ben almadım yani parçalarıyaratmaz ama sıfırdan alıcaksan 450w lık psu lar dandık psu lar oluyor sanırım sen psu ya cok para vermeyen kafadasın o yuzden önermeyiz
knkm büyük bir ihtimalle yüke bindir emz ise çalışır ancak en ufak güç çekecepi zaman res atarReis 450 watt var şuan çalıştırırmi
8 pin güç girisi ceviricisi binde bende var zaten bu psu 1 2 aya bunu almayı düşünüyorum https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.htmlyaratmaz ama sıfırdan alıcaksan 450w lık psu lar dandık psu lar oluyor sanırım sen psu ya cok para vermeyen kafadasın o yuzden önermeyiz
reis bu markayı pek görmedim de güvenesim gelmediVatan zorunlu değilse aşağıdakini alsanız daha iyi olur.
DeepCool PF750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PF750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.390,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Marka Türkiye için bence de biraz yeni sayılabilir kısa zaman önce pek bilinmiyordu ama alınabilir bir ürün olduğunu değiştirmez. PC Hocası hazır sistemlerinde kullandı bu ürünlerden. Sorun olmaz.reis bu markayı pek görmedim de güvenesim gelmedi
kaliteliyse evet biraz zorlar onun icinde güç planından perfomansa alırsanız iyi ama en yakın zamanda 650w yada 700w bir psu alırsanız iyi olur sonradna yükseltme yaparsanız psu sorunu cekmemek icinEkran Kartı rx 6600 işlemci ryzen 5 5600 anakart a320m-A pro 450 watt PSU yeterlimi