RX 6900XT Ve İntel i7 12700K Sistem Uyumlu Mu?

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Güzel sistem . Amazon prime ile bazilari kaydadeger ucuzlayabilir bence 18 ini bekleyin
Ben 8.133 TL den almıştım işlemciyi. Acaba uygun bir fiyat mı yoksa daha çok düşecek miydi ? Çünkü ne zaman ucuzlar deyip almadığım bir eşya olsa hep arttı. Teknoloji eşyalarının fiyatları sabit durmuyor.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ben 8.133 TL den almıştım işlemciyi. Acaba uygun bir fiyat mı yoksa daha çok düşecek miydi ? Çünkü ne zaman ucuzlar deyip almadığım bir eşya olsa hep arttı. Teknoloji eşyalarının fiyatları sabit durmuyor.
İslemcilerde cok fiyat degisikligi olmuyor ozellikle ust segmentlerde lakin GPU tarafinda cok absürt iniş çıkışlar var

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İslemcilerde cok fiyat degisikligi olmuyor ozellikle ust segmentlerde lakin GPU tarafinda cok absürt iniş çıkışlar var
Evet ben ekran kartını dün sipariş etmiştim 23.081K ya şuan bazı yerlerde 25K falan satılıyor

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Ürünlerin hepsi birbiriyle uyumlu ve çok iyi tercihler. Hayırlı olsun şimdiden. Güzel sistem.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu sisteme o Anakart ve o soğutucu yakışmamış ki aynı şeyi kasa içinde söyleyebilirim. Sorun var mı sadece soğutucu belki yetersiz gelebilir yani yok ama yakışmamış.

Neredeyse 45K burası eğer satın almadıysanız sistemi revize etmeyi düşünüyorum.

KS

sesqwe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bu sisteme o Anakart ve o soğutucu yakışmamış ki aynı şeyi kasa içinde söyleyebilirim. Sorun var mı sadece soğutucu belki yetersiz gelebilir yani yok ama yakışmamış.

Neredeyse 45K burası eğer satın almadıysanız sistemi revize etmeyi düşünüyorum.
Yazdığım gibi ekran kartını ve işlemciyi satın aldım bu hafta içi elimde olur. Diğer parçaları daha sipariş vermedim bilgili kişilerin fikrini almak istedim. Fiyatları arttırmayacak şekilde revize ederseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Yazdığım gibi ekran kartını ve işlemciyi satın aldım bu hafta içi elimde olur. Diğer parçaları daha sipariş vermedim bilgili kişilerin fikrini almak istedim. Fiyatları arttırmayacak şekilde revize ederseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
Hayırlı olsun şimdiden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri