rx6600 sistem kötü mü ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
kontrol edilip sorun olup olmadığına bakılması 1 hafta sürüyor muhasebe ile iletişime geçilip paranın geri iade edilmesi ise bankanın prosedürüne göre 5 güne kadar sürüyor veya en az 3 gün sürüyor. kafadan 10 ila 12 gün zaten en az gidiyor.
Dolar’ın ne zaman fırlayacağını bilemeyiz paranız elinizde kalabilir.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Gelin parçalarınızı sırasıyla bakalım en uygun şuan ne kadar tutuyor.
PowerColor Fighter RX6600 8GB
6399₺
Intel Core i5 12400F
3549₺
Biostar H610MH DDR4
1862₺
Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz
1487₺
Kingston SNVS/500G 500GB SSD m.2 NVMe
889₺
DarkFlash DLX21-Mesh 650W
2341₺
GameBooster GB-2409FF 24" 144hz 1ms IPS monitör
3199₺

TOPLAM = 19.726₺ bence hiç iade etme derim. Kim ne derse desin güncel fiyatlara göre alacağın parçaların fiyatları her zaman değiştiği için çok önemseme derim.
Gamebooster fiyatına viewsonic 144hz vardı ona da balabilirdin

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
İade etmeyin zaten. Parayı anında geri verseler iade edilip şuan çok daha iyisi toplanırdı ama uzun bir süreçte ne olacağı belli değil.
hocam sizce daha iyi ve aynı fiyata veya alt bir fiyata bir sistem toplanma ihtimali var mı bu ay sonuna kadar ? eğer öyle bir şey olacağını bilebilsem iade eder beklerim ama işte belirsizlikler...

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
hocam insanlar şu iki sistemi atıp bunları alabilirdin diyorlar hep

https://www.gaming.gen.tr/urun/1065...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

incehesap olan özelleştirilmiş. sizce bunlar için iade etmeme gerek var mı bilgisayarımı.
incehesapta ki sisteme göre iade etmen yanlış olur senin sistemin daha iyi ayrıca ekstra yine monitör alacaksın hele ki 144hz ips monitör almışken

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
hocam sizce daha iyi ve aynı fiyata veya alt bir fiyata bir sistem toplanma ihtimali var mı bu ay sonuna kadar ? eğer öyle bir şey olacağını bilebilsem iade eder beklerim ama işte belirsizlikler...
Ay sonuna kadar bir şey söyleyemem. Anında iade olsaydı Şuan 6700xt sistem toplanabilirdi diye düşünüyorum ama ilerideki fiyatları bilemem. Size bir şey söylemek istemiyorum çünkü ben iade edin desem fiyatlar artar daha kötü sisteme kalırsınız iade etmeyin desem fiyatlar hiç değişmez keşke iade etseydim derdiniz. Ben kendi fikrimi belirtiyim iade etmezdim bu olayı unutup sistemin tadını çıkarırdım.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Ay sonuna kadar bir şey söyleyemem. Anında iade olsaydı Şuan 6700xt sistem toplanabilirdi diye düşünüyorum ama ilerideki fiyatları bilemem. Size bir şey söylemek istemiyorum çünkü ben iade edin desem fiyatlar artar daha kötü sisteme kalırsınız iade etmeyin desem fiyatlar hiç değişmez keşke iade etseydim derdiniz. Ben kendi fikrimi belirtiyim iade etmezdim bu olayı unutup sistemin tadını çıkarırdım.
anlıyorum hocam. sence bu sistemle devam edip diğerlerinden almadığım için fazla kaybım olur mu ?

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Yani 6600XT olsaydı az fark olurdu belki ama 6700XT ciddi fark eder diye düşünüyorum.
6700xt ciddi fark eder orası doğru fakat benim sistemin fiyatıyla 6700xt sistem zor gibi duruyor. hem işlemcisi aynı hem kartı 6700xt zor sanki. bir tane kanalın topladığı sistem vardı ama o da tükendi..

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
6700xt ciddi fark eder orası doğru fakat benim sistemin fiyatıyla 6700xt sistem zor gibi duruyor. hem işlemcisi aynı hem kartı 6700xt zor sanki. bir tane kanalın topladığı sistem vardı ama o da tükendi..
6700XT DA paylaşmıştı onda indirimliydi mesela o fiyatta alınan kart ile 6700XT sistem toplanabilirdi diye düşünüyorum.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
6700XT DA paylaşmıştı onda indirimliydi mesela o fiyatta alınan kart ile 6700XT sistem toplanabilirdi diye düşünüyorum.
o sistemi biliyorum o tükendi zaten 500 stoğu vardı sanırım ama her zaman olacak bir fırsat da değil maalesef

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Yok ben sistemden bahsetmiyorum hepsiburada işbirliğiydi galiba indirimli 6700XT vardı ve RX6600XT fiyatına.
ha anlıyorum hocam ama internetten almaya annem karşı geliyor zaten kolay kolay oralardan almazdı böyle bir imkan olsa bile maalesef, daha önce yaşadığı birkaç sıkıntıdan dolayı temkinli baya. kasayı da elden aldık zaten elden ödedik hep.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
@ugur.gozaydin hocam konuya bakıp yorum yapabilir misiniz acaba ? @rkarayel hocamız size yönlendirdi ve sizin görüşünüzü almamı istedi. müsait bir vaktinizde detaylı şekilde yorumunuzu bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
@ugur.gozaydin hocam konuya bakıp yorum yapabilir misiniz acaba ? @rkarayel hocamız size yönlendirdi ve sizin görüşünüzü almamı istedi. müsait bir vaktinizde detaylı şekilde yorumunuzu bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
Uğur hocam özetle sistem 6600 lakin iade olduğunda en fazla nasıl bir özellikte sisteme geçiş yapılabileceği konusunda çekimser kalındı. Fiyatları hickimse kestiremez lakin bu çileye değecek bir parça upgrade mümkün mü monitör dahil bütçe 18900 görünüyor, umeris hocamı yanlış yönlendirmekten çekindim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şimdi tam anlamadım sistemi arkadaş almış ama kötü dersek iade edecek ve düz hesap 19K bütçeye monitör dahil bundan iyi ne alabilir diye mi soruyorsunuz?

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Şimdi tam anlamadım sistemi arkadaş almış ama kötü dersek iade edecek ve düz hesap 19K bütçeye monitör dahil bundan iyi ne alabilir diye mi soruyorsunuz?
hocam sistemi aldım 1 haftadır kullanıyorum. başka forumlarda ve burada sorduğumda sisteminin fiyatına kötü veya pahalı denilip daha iyisi alınabilirmiş diyenler oldu. ben de bu durumdan kıl kaptım açıkçası ve iade etme konusunda düşünmeye başladım. ilk konu başında yazdığım gibi bu sisteme 15700 TL verdim. biz de şunu soruyoruz, sizce iade edip yine 15700 civarlarında daha iyi bir hazır sisteme geçilebilir mi, yoksa iade falan veya fiyat artma riskine değmez mi ? bunu merak ediyoruz. çünkü iade en az 12 gün falan sürecek.

https://www.incehesap.com/whisper-o...605,267650,267611,267698,267809,277526,277523

misal böyle bir sistem var, sizce iade edilip buna geçilmesine değer mi ? xt veya normal 6600 olmasının çok farkı olur mu yani değer mi bu işlemleri yapmaya ?

sistemi iade etmesem bile monitörü iade edip 3100 3200 TL civarlarında daha güvenilir bir markaya geçebilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RX 6600 bir sistem için evet 16K fiyat fazla. Minimum 6600 XT veya belki üzerinde oynamalarla 6700 XT olabilir bu bütçeye.

Monitör içinde hiç önermeyeceğim bir marka almışsınız onu kesin iade edin.

Maksimum bütçeniz nedir monitör dahil? Ben 19K hesapladım ama siz yine de belirtin.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
RX 6600 bir sistem için evet 16K fiyat fazla. Minimum 6600 XT veya belki üzerinde oynamalarla 6700 XT olabilir bu bütçeye.

Monitör içinde hiç önermeyeceğim bir marka almışsınız onu kesin iade edin.
hocam sizce sistemi iade edip 10 12 gün bekledikten sonra fiyatlara zam gelme olasılığı var mı eğer öyle bir şey olursa aynı fiyata bu sistemin dengini bile alamam diye korkuyorum. sizce sistemi iade edeyim mi ? monitörü her halükarda edeceğim. misal yukarda attığım linkteki sistemi özelleştirilmiş bir şekilde 15700 civarlarına getirdim, sizce iade etmeye değer bir sistem mi veya sizin önerebileceğiniz bu fiyat bandında hazır sistem var mı ? maksimum bütçe 19k hocam monitör de dahil ve bu özelliklerde olursa iyi olur. hazır sistem olması da önemli.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben zam konusunu bilemem burası Türkiye ki sadece dolar kuru bile değişebilir 1 gün içerisinde. :D

Ama ben olsam iade ederdim, tabi bu tavsiye değil bence ne yapardım onu söyledim. Sonra beni dinleyip iade edersiniz fiyatlar yükselir sorumlusu ben olmam.

19K civarına daha iyisini alabilirsiniz şuan da.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri