Fiyat/Performans RYZEN 5 5500 VE ASUS TUF RTX 3060LI F/P SİSTEM

KS

Yıkılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Bu fiyata i5 11400f olsaydı alırdım. Ssd ve ram iyimi kötümü bilemem. Ha işlemci 5600 olsaydı bi gideri vardı gibi.

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
dün ki vok fridaydan aldığım 14k kasa vs bu kasa :D gerçekten vatanbilgisayarın iyi bir sistem yaptığını gören oldu mu merak ettim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İşlemci ram kasa ssd meh denebilir. Anakart ve 12 GB Tuf sayesinde bu fiyatı yazmışlar sanırım. 5600+ düzgün bir kasa psu olsa iyiydi ama olmamış. Kısıtlı bütçede Palit önerdiğimde o ne ya deyip ille de asus olacak diyen arkadaşlar alabilir :)

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
dün ki vok fridaydan aldığım 14k kasa vs bu kasa :D gerçekten vatanbilgisayarın iyi bir sistem yaptığını gören oldu mu merak ettim
Ben de Vatan'ın çıkardığı sistemleri fiyat perofmans olarak çok kötü bukuyorum. Ama bazı sistemler çıkarıp herkesi şaşarttı defalarca. Taner hocanın son smokini Vatan'dandı yanlış hatırlamıyorsam. Bazen kendi anlaşmasızda çok iyi sistemler çıkardı.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Knk sana gereklimi diye sorulmadı zaten gördüm ve paylaştım ne bu tantana
Sana bişey diyen oldu mu kanka senin paylaşımına niye paylaştın demedim senin tantanan ne? Sistem hakkında düşüncelerimi söyledim,sen cevap ver diye de yazmadım.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Knk sana gereklimi diye sorulmadı zaten gördüm ve paylaştım ne bu tantana
Hocam arkadaş sadece görüşünü belirtmiş. Birbirinizin kalbini bu gibi durumlarda kırmayın. Elbette ki herkes istediği sistemi satın alamadığı için stresli oluyor ve bu durum forumada yansıyor. Fakat biz üstümüze düşeni yapalım birbirimize istisna gösterelim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri