Kasa ve PSU çöp. 14200e kasa ve PSU bundan çok daha iyi olan sistem var gaming.gende bunu insanlar neden alsın.
Paylaşan arkadaşın eline sağlık, haber verdiği için. Keşke sistemi yapanda diğerlerini düşünmüş olsaydı ve iyi bir sistem ortaya çıksaydı.
Buna bu parayı vereceğime 200 daha koyar ultima-3060 alırım gereksiz sistem bence.y
Knk sana gereklimi diye sorulmadı zaten gördüm ve paylaştım ne bu tantanaBuna bu parayı vereceğime 200 daha koyar ultima-3060 alırım gereksiz sistem bence.y
Daha önce çok iyi sistemler çıkardı aslında ama bu onlardan biri değil.dün ki vok fridaydan aldığım 14k kasa vs bu kasagerçekten vatanbilgisayarın iyi bir sistem yaptığını gören oldu mu merak ettim
Ben de Vatan'ın çıkardığı sistemleri fiyat perofmans olarak çok kötü bukuyorum. Ama bazı sistemler çıkarıp herkesi şaşarttı defalarca. Taner hocanın son smokini Vatan'dandı yanlış hatırlamıyorsam. Bazen kendi anlaşmasızda çok iyi sistemler çıkardı.dün ki vok fridaydan aldığım 14k kasa vs bu kasagerçekten vatanbilgisayarın iyi bir sistem yaptığını gören oldu mu merak ettim
Sana bişey diyen oldu mu kanka senin paylaşımına niye paylaştın demedim senin tantanan ne? Sistem hakkında düşüncelerimi söyledim,sen cevap ver diye de yazmadım.Knk sana gereklimi diye sorulmadı zaten gördüm ve paylaştım ne bu tantana
Hocam arkadaş sadece görüşünü belirtmiş. Birbirinizin kalbini bu gibi durumlarda kırmayın. Elbette ki herkes istediği sistemi satın alamadığı için stresli oluyor ve bu durum forumada yansıyor. Fakat biz üstümüze düşeni yapalım birbirimize istisna gösterelim.Knk sana gereklimi diye sorulmadı zaten gördüm ve paylaştım ne bu tantana