OceanLaB' Alıntı:Selamlar,
Kullandığınız soğutucu "low profile" olarak nitelendirilen giriş seviye işlemciler için kullanılan bir üründür. 1500RPM üfleme aralığına sahip fakat o kadara çıktığını pek görmedim. 5600X işlemcisi için düşük kalıyor. O işlemcinin normal çalışma aralığı 55-68 derece arasıdır. Bu seviyeler normal.
Fakat 70-79 derece turuncu, 80-89 derece kırmızı, 90 ve üzerine siyah etiket veriyoruz genellikle.
recepgaming' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Selamlar,
Kullandığınız soğutucu "low profile" olarak nitelendirilen giriş seviye işlemciler için kullanılan bir üründür. 1500RPM üfleme aralığına sahip fakat o kadara çıktığını pek görmedim. 5600X işlemcisi için düşük kalıyor. O işlemcinin normal çalışma aralığı 55-68 derece arasıdır. Bu seviyeler normal.
Fakat 70-79 derece turuncu, 80-89 derece kırmızı, 90 ve üzerine siyah etiket veriyoruz genellikle.
Değerli yanıtınız için teşekkürler hocam, kasa hazır sistemdi modartın çıkardığı m3 adlı sistem. Öyle almıştım sıvı soğutucu ekleyemedim bütçemi aştığı için ve şu sıralar da işlemci sıvı soğutucu eklemek için de pek bütçem yok. Bu şekilde kullanmaya devam etsem sıkıntı çıkartır mı? İleride sıvı soğutucuya geçmeyi düşünüyorum ama ne zaman geçerim pek kestiremiyorum şuan.