Ryzen 5 5600x rtx 3060 ti sistemle internet hızına göre yayın ayarı

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
30 downlad hızım var 5.7 uploadım var yayın ayarlarımı ve bitrate kaç vermeliyim not:donma,delay olmadan bir yayın yapmak istiyorum sistemim ryzen 5 5600x rtx 3060 ti

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Deneyerek de bulunabilir gibi bence. Oynayacağınız oyuna göre değişir ama 4000 denersiniz yayında bakarsınız. Eğer sorun olmuyorsa 4500 falan yaparsınız. Böyle yükselebilir.

KS

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Deneyerek de bulunabilir gibi bence. Oynayacağınız oyuna göre değişir ama 4000 denersiniz yayında bakarsınız. Eğer sorun olmuyorsa 4500 falan yaparsınız. Böyle yükselebilir.
inanmicaksın ama 720p 60 fps 3300 bitrate verince valorantta saçma sapan pingim artıyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
inanmicaksın ama 720p 60 fps 3300 bitrate verince valorantta saçma sapan pingim artıyor
Valorant için internet önemli. Upload düşük değil aslında ama valorantta ping 30-40 falan olsa bile rakiplere karşı geri durumda olursun. İnternete kablo ile mi bağlanıyorsun ?

KS

srthewoxy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Valorant için internet önemli. Upload düşük değil aslında ama valorantta ping 30-40 falan olsa bile rakiplere karşı geri durumda olursun. İnternete kablo ile mi bağlanıyorsun ?
pingim yayın dışı 20 yayındayken 30-40 aralarında geziyor kablolu kullanıyorum

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Aynısından bende de var. 0,6 upload.
Çeşitli müşteri hizmetleri zaman zaman arayıp size fiber bağlayalım mı diye soruyor. Diyorum onu nasıl yapacaksınız ki alt yapı yok, donup kalıyorlar. Bir keresinde ADSL pazarlamak için 24 mbps down / 5 mbps up dediler. Ciddi misiniz 16 mbps down / 0.9 up olan hızım bir arıza sonrası aşırı düşmüştü, sözde alt yapı bakımı yapıldı sonra düzeldi ama 12 mbps down / 0.6 up oldu dedim. Ülkede genel olarak durum bu. Niye şaşırıyorsunuz ki?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Aynısından bende de var. 0,6 upload.
Çeşitli müşteri hizmetleri zaman zaman arayıp size fiber bağlayalım mı diye soruyor. Diyorum onu nasıl yapacaksınız ki alt yapı yok, donup kalıyorlar. Bir keresinde ADSL pazarlamak için 24 mbps down / 5 mbps up dediler. Ciddi misiniz 16 mbps down / 0.9 up olan hızım bir arıza sonrası aşırı düşmüştü, sözde alt yapı bakımı yapıldı sonra düzeldi ama 12 mbps down / 0.6 up oldu dedim. Ülkede genel olarak durum bu. Niye şaşırıyorsunuz ki?
Az önce test yaptım up 18.7 de ise 99.2 çıkmıştı sanırım hava atıyorum gibi anlamayın ama bana çok düşük geldi değerler bazı yerlerde de mesela adam 20 MB dwye 160tl verenler var o da bana çok geliyor tabi bunların çoğu altyapı olmamasından kaynaklanıyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ya ne bilim 0.6 görünce ve değişik geldi ilk başta.Altyalı olmaması kötü umarım gelir.
Gelmiyor. Yaşadığım yer bir bağlantının dibi diğerinin son sınırında. Bizim sokak ile görevli olan yer de çok uzak belki bir kaç kilometre uzakta. O yüzden altyapı gelmiyor. 3 Yıl oldu 16MBPS kullanıyoruz.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Gelmiyor. Yaşadığım yer bir bağlantının dibi diğerinin son sınırında. Bizim sokak ile görevli olan yer de çok uzak belki bir kaç kilometre uzakta. O yüzden altyapı gelmiyor. 3 Yıl oldu 16MBPS kullanıyoruz.
Elon Musk abim çözecek yakında.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
30 downlad hızım var 5.7 uploadım var yayın ayarlarımı ve bitrate kaç vermeliyim not:donma,delay olmadan bir yayın yapmak istiyorum sistemim ryzen 5 5600x rtx 3060 ti

Yayın sistemini öğrenene kadar "Twitch STUDIO" kullanabilirsin.
Yayın ayarlarını otomatik olarak kullandığın sisteme göre optimize ediyor.
Bildirim vb. ayarları da çok kolay bir şekilde ayarlayabiliyorsun. Başlangıç için ideal.
Zamanla yayın yapmayı öğrenir, dilersen ileride Streamlabs OBS vb. uygulamalara geçebilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri