inanmicaksın ama 720p 60 fps 3300 bitrate verince valorantta saçma sapan pingim artıyorDeneyerek de bulunabilir gibi bence. Oynayacağınız oyuna göre değişir ama 4000 denersiniz yayında bakarsınız. Eğer sorun olmuyorsa 4500 falan yaparsınız. Böyle yükselebilir.
Valorant için internet önemli. Upload düşük değil aslında ama valorantta ping 30-40 falan olsa bile rakiplere karşı geri durumda olursun. İnternete kablo ile mi bağlanıyorsun ?inanmicaksın ama 720p 60 fps 3300 bitrate verince valorantta saçma sapan pingim artıyor
pingim yayın dışı 20 yayındayken 30-40 aralarında geziyor kablolu kullanıyorumValorant için internet önemli. Upload düşük değil aslında ama valorantta ping 30-40 falan olsa bile rakiplere karşı geri durumda olursun. İnternete kablo ile mi bağlanıyorsun ?
Yayın dışı da pinginiz fazla. Farklı cihazlar bağlanıyor mu ? Ben 10 download ve 0.6 upload değerlerinde 20 ping alıyorum.pingim yayın dışı 20 yayındayken 30-40 aralarında geziyor kablolu kullanıyorum
0.6 ?????Yayın dışı da pinginiz fazla. Farklı cihazlar bağlanıyor mu ? Ben 10 download ve 0.6 upload değerlerinde 20 ping alıyorum.
Kaç olması lazım ?0.6 ?????
Ya ne bilim 0.6 görünce ve değişik geldi ilk başta.Altyalı olmaması kötü umarım gelir.Kaç olması lazım ?Altyapı yok ne yapalım.
Aynısından bende de var. 0,6 upload.0.6 ?????
Az önce test yaptım up 18.7 de ise 99.2 çıkmıştı sanırım hava atıyorum gibi anlamayın ama bana çok düşük geldi değerler bazı yerlerde de mesela adam 20 MB dwye 160tl verenler var o da bana çok geliyor tabi bunların çoğu altyapı olmamasından kaynaklanıyorAynısından bende de var. 0,6 upload.
Çeşitli müşteri hizmetleri zaman zaman arayıp size fiber bağlayalım mı diye soruyor. Diyorum onu nasıl yapacaksınız ki alt yapı yok, donup kalıyorlar. Bir keresinde ADSL pazarlamak için 24 mbps down / 5 mbps up dediler. Ciddi misiniz 16 mbps down / 0.9 up olan hızım bir arıza sonrası aşırı düşmüştü, sözde alt yapı bakımı yapıldı sonra düzeldi ama 12 mbps down / 0.6 up oldu dedim. Ülkede genel olarak durum bu. Niye şaşırıyorsunuz ki?
Gelmiyor. Yaşadığım yer bir bağlantının dibi diğerinin son sınırında. Bizim sokak ile görevli olan yer de çok uzak belki bir kaç kilometre uzakta. O yüzden altyapı gelmiyor. 3 Yıl oldu 16MBPS kullanıyoruz.Ya ne bilim 0.6 görünce ve değişik geldi ilk başta.Altyalı olmaması kötü umarım gelir.
Elon Musk abim çözecek yakında.Gelmiyor. Yaşadığım yer bir bağlantının dibi diğerinin son sınırında. Bizim sokak ile görevli olan yer de çok uzak belki bir kaç kilometre uzakta. O yüzden altyapı gelmiyor. 3 Yıl oldu 16MBPS kullanıyoruz.
Türkiye'de hiçbir şey düzelmez.Elon Musk abim çözecek yakında.
30 downlad hızım var 5.7 uploadım var yayın ayarlarımı ve bitrate kaç vermeliyim not:donma,delay olmadan bir yayın yapmak istiyorum sistemim ryzen 5 5600x rtx 3060 ti