- Tepki
- 5
Sistem aşağıdaki belirttiğim gibi olacak, ram ve ssd henüz alınmadı, geçici olarak ekran kartını Sapphire RX 6500XT almayı düşünüyorum, bu kart bu sisteme problem yaratır mı? Sapphire modeli problemli bir model mi? Isı konusunda sanırım zaten ısınmayan bir model.
Kartın aşağıdaki sistemde aşırı sırıttığını, hatta ben nereye düştüm sorusunu sorduğunun farkındayım.
Hazır sistem almak yerine sistemi kendim dizmeyi tercih ettim, 14 sene sonra ilk defa bilgisayar topladığım için paraya kıydım bu zevki yaşamak istedim biraz açıkçası.
Daha sonrasında minimum 6600XT yada 6700XT düşünüyorum NVIDIA tarafında da sonrasında seçimimi yapabilirim.
• Asus Rog Strix B550E Gaming Anakart (Mevcut)
• Asus Rog Strix 650W 80+ Gold Psu (Mevcut)
• Ryzen 7 5700X İşlemci (Yeni satın alındı)
• Corsair iCue 5000X Black (Yeni satın alındı)
• İşlemci soğutucu karar vermedim.
• Samsung Evo 970 Evo Plus 1.TB M2 Ssd
• G.Skill Trident Z Neo 2x8 3600Mhz 16 cl Ram
Daha sonrasında diğer parçaları tek tek değiştirmekle uğraşacağıma, sadece ekran kartını bir seferde değiştirip sistemi bitirmek istediğimden dolayı bu şekilde topladım.
Kartın aşağıdaki sistemde aşırı sırıttığını, hatta ben nereye düştüm sorusunu sorduğunun farkındayım.
Daha sonrasında minimum 6600XT yada 6700XT düşünüyorum NVIDIA tarafında da sonrasında seçimimi yapabilirim.
• Asus Rog Strix B550E Gaming Anakart (Mevcut)
• Asus Rog Strix 650W 80+ Gold Psu (Mevcut)
• Ryzen 7 5700X İşlemci (Yeni satın alındı)
• Corsair iCue 5000X Black (Yeni satın alındı)
• İşlemci soğutucu karar vermedim.
• Samsung Evo 970 Evo Plus 1.TB M2 Ssd
• G.Skill Trident Z Neo 2x8 3600Mhz 16 cl Ram
Daha sonrasında diğer parçaları tek tek değiştirmekle uğraşacağıma, sadece ekran kartını bir seferde değiştirip sistemi bitirmek istediğimden dolayı bu şekilde topladım.
Moderatörün son düzenlenenleri: