Şikayetim Var Hocam !

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba forum sakinleri , birazda farklı bir konuya değinmek istedim. Forumda elimizden geldiğince soruları cevaplıyoruz bazen atışmalar oluyor ama cidden bizden şikayeti olan veya rahatsız olduğunuz konuları bu konu altında listeleyelim hem biz düzeltelim sizde mutlu bizde mutlu olalım :)
Buyrun o zaman :)

Zusth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Forum, gözlemlediğim kadarıyla genellikle bilgisayar parçaları hakkında bilgi almak, bileşenleri dizmek için kullanılıyor. Tamam uğraştığınız ana alan bu olabilir ancak forumu keyif verdirici bir alan olmaktan çıkarıyor. Mesela ben bilgisayar topladığım sırada fikir yardımlaşmasında bulundunuz, bunu yaparken gayet istekli ve hızlı yapıyorsunuz. Ancak ben dizdikten sonra bu forumda kalmam için hiçbir sebep kalmıyor bana, çünkü o kadar alt başlık olmasına rağmen bilgisayar bileşenlerinden başka bir şey konuşulduğu yok. Belki buna çözüm getirmek isteyebilirsiniz.

KS

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında doğru konuya değindiniz diyebilirim, aynı konuyu forum yetkilileri, Üst Yetkililer ile görüşmekteyiz ve çözüm aramaktayız. Kullanıcımızı forumda tutmamız şart :)

Mr_Robot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Geçen gün forum kapandığında kurucu @İsmail'e databaseler de de sorun olabildiğini söylemiştim.
Shell açığından faydalanıp ve forumun güncellemesinin yapılmadığı için kapandığını öğrendim.
Tüm üyelerin e-posta hesapları,kişisel bilgileri bile ele geçirilmiş olabilir.
MyBB forum güncellemelerinin zamanında yapılmasını ve gerekli site güvenliğinin sağlanması için gereken işlemleri ilgililere iletebilirsiniz.

KS

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kendi konuma zamanında yorum yapacağım söylense aklıma gelmezdi :)
Şikayetim moderatörlerin özel mesaj kutularını kontrol etmemesidir. Ek Olarak PCH mail adresine mail atmama rağmen dönüş alamadım :(
Çözülmesini talep ediyorum.

Axxeque

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Forumda konulara ugur.gozaydin’dan başka bakan yetkili yok. Neredeyse her konuya o cevap veriyor :) Yanlış anlaşılmasın gayet güzel öneri ve tavsiyelerde bulunuyor onda bir sıkıntı yok fakat başka modlarında tavsiyesini görmek istiyor insan :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Uğur teknoloji konusunda oldukça bilgili bir yöneticimiz. Bir diğer yönetici olarak da sürekli forumda aktif olarak bulunmaktayım. Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani benden başka teknik birisi var aslında Enes oda gerekli olduğunda net aıiçıklayıcı olarak cevap veriyor konulara ayrıca kullanıcılarda bazen gerekli cevapları veriyorlar. İnsanların işleri görülüyor sonuçta bilmiyorum sizin isteğiniz makul ama o zamanda birçok kafadan farklı ses çıkar sizin karar verme yetiniz çok bölünür kararsızlık mı istersiniz?

AlperBaydemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc Hocasının reklamını yaptığı bir firmadan alışveriş yaptım ve mağdur oldum. Bu hem bir tüketiciye hemde pc hocasının takipçisi olan birine kırıcı bir yaklaşım. Herhangi bir şekilde destek görmedim. Bana ulaşılmasını talep ediyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri