Sistem Fiyatları Artacak Mı ?

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar selam. Kısa kesicem. Babama ModArtın sistemini 15 bine alalım, fiyatlar artacak diyorum. Daha bu sabah arttı diyorum. Bir şey olmaz fiyatlar artmaz diyor. Bir tık deliricem. Sizce fiyatlar artar mı ? 15 bin altına tekrar böyle bir sistem gelir mi ? Fiyatlar artacaksa bunu kanıtıyla atar mısınız ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Valla elimde fotoğraf yok ama size atıp babanıza göstermenizi isterdim. 3 Gün önce falan bir çok sitedeki sisteme zam geldi.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar selam. Kısa kesicem. Babama ModArtın sistemini 15 bine alalım, fiyatlar artacak diyorum. Daha bu sabah arttı diyorum. Bir şey olmaz fiyatlar artmaz diyor. Bir tık deliricem. Sizce fiyatlar artar mı ? 15 bin altına tekrar böyle bir sistem gelir mi ? Fiyatlar artacaksa bunu kanıtıyla atar mısınız ?
Hocam eskiden hem ucuz hem performanslı diye önerdiğim sistem 12.500 ₺ den 14.999 a yükseldi bulursan atacağım size.
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam eskiden hem ucuz hem performanslı diye önerdiğim sistem 12.500 ₺ den 13.999 a yükseldi bulursan atacağım size.
Haqqus Gen 3 12500TL den 13000TL oldu. Skygate sistem 17500 civarıydı Dual stoğu bitti önce 18 sonra 18.300TL oldu. Gaminggen üzerinde 3070SI sistem 20k ya satılıyordu o 22 mi 23k mı ne oldu. Yine Gaminggen de 3070Ti sistem vardı 23.999TL ye satılırken 25.999TL oldu.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Kanıtlı atsalar da baban muhtemelen artacağı kadar arttı bundan sonra artmaz diyecek. Bilmiyorum farkında mısınız ama bu son çıkan 2 sistem son 1 yılın en fp sistemi (sistem bileşen fiyatlarını tek tek çıkartınca ) . Ondan dolayı ben de artacağını düşünmüyorum. Sabit kalır ya da yavaş yavaş talep azaldıkça düşer.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Bu aileler öldürecek ya. Çoğu aile aynı. Bu işlerden anlayan bilen biri değil ki. Çok itopik fiyatlara kötü sistem almaktan korkuyorum çünkü alacağım sistemi 6-7 yıl boyunca kullanmam gerek.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam babanıza gösterecekseniz eğer hem konumu hem de ne tarihte atığımı aşağıya bırakıyorum İyi akşamlar.
Screenshot_2.png

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bu aileler öldürecek ya. Çoğu aile aynı. Bu işlerden anlayan bilen biri değil ki. Çok itopik fiyatlara kötü sistem almaktan korkuyorum çünkü alacağım sistemi 6-7 yıl boyunca kullanmam gerek.
Hocam benimkiler de öyle aslında benimler 2018 de aldığım imzamda da bulunan Dizüstü bilgisayar yeter diye düşünüyorlar bende Puanımın baya aşağısında olan meslek lisesine girdim(evime de yakındı)şuan son senem staj görüyorum okul başlayınca da çalıcacağım okul bitiğinde eğer bir sorun yaşamazsak da çaışmaya devam edeceğim Şuanda para biriktiriyorum okul başladıktan 4 ila 7 ay sonra güzel bir bilgisayar alıcam.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bende babama aynısını demiştim pc toplayayım fiyatlar artacak şimdi alalım dedim "dolar ucuzlayacak" dedi ve ben alalım dediğimde dolar 14 civarıydı.
1661881467439.png

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bende babama aynısını demiştim pc toplayayım fiyatlar artacak şimdi alalım dedim "dolar ucuzlayacak" dedi ve ben alalım dediğimde dolar 14 civarıydı.
Ekli dosyayı görüntüle 5962
Abimde aynı alıcaz biraz daha düşsün dedi dedikten 2 gün sonra fırladı eve geldiğinde ona güzel güzel kelimeler kullanıştım :)

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Valla babam dinlemiyo :D Stok bitecek diyorum. Cumartesi maaşımı bekle diyor, fazla da olsa alıcam diyo. Herhalde muadilleriyle aralarından 5-6k fark olduğunu duymadı :D

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Valla babam dinlemiyo :D Stok bitecek diyorum. Cumartesi maaşımı bekle diyor, fazla da olsa alıcam diyo. Herhalde muadilleriyle aralarından 5-6k fark olduğunu duymadı :D
Hocam çok zorlamayın ve kızdırmayın bir bildiği vardır belki de zor durumda olabilir çok şey etmeyin.Babalar sözverdimi tutarlar.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben maaş gününü bekle lafını çok bilirim. Hep istediğim bir ürün vardı 8 sene aynı yerde yaşadık ve her oradan geçtiğimizde onu istedim hep maaş gelince alırız diyorlardı. Hayır çok bir şey de değil ki mekkuinli mi ne çıkartmaların olduğu bir şey yani.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Babanız İsviçre'de falan yaşamıyorsa şayet kısa vadede sanmıyorum düşeceğini. Ha zaten ben sene sonuna veya seneye alacağım diyorsanız beklenebilir. Daha fazla yazmak isterdim lakin forum kuralları müsade etmiyor. O sebepten burada bitiriyorum :)

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Hocam çok zorlamayın ve kızdırmayın bir bildiği vardır belki de zor durumda olabilir çok şey etmeyin.Babalar sözverdimi tutarlar.
Valla hocam bana daha önce de 3-4 kere söz verdi ama tutmadı. Bir bildiği olduğunu düşünmüyorum. Veremem dese anlarım ama demiyo. 21-22k olursa asla veremez. Ben hem onların ceplerini hem de geleceği düşünüyorum. Aldığım bir pcyi TR şartlarında 6-7 sene kullanmak zorundayım. Belki daha fazla. Cumartesiye kadar stoklar bitse, muadilleri 20kden fazla. O zaman daha kötü bir sistem almak zorundayım. Stoklar cumartesiye kadar kesin biter herhalde.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Valla hocam bana daha önce de 3-4 kere söz verdi ama tutmadı. Bir bildiği olduğunu düşünmüyorum. Veremem dese anlarım ama demiyo. 21-22k olursa asla veremez. Ben hem onların ceplerini hem de geleceği düşünüyorum. Aldığım bir pcyi TR şartlarında 6-7 sene kullanmak zorundayım. Belki daha fazla. Cumartesiye kadar stoklar bitse, muadilleri 20kden fazla. O zaman daha kötü bir sistem almak zorundayım. Stoklar cumartesiye kadar kesin biter herhalde.
Durumu bilmiyorum lakin, eğer alacaklarından eminseniz kartı sizin için hazırda tutsunlar, ilk çıkan ciddi sistem fırsatında alın. Ailenizin durumunu ya da tavrını bilemem ama zaman ihtiyaçları varsa böyle bir orta yol bulunabilir.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Benim babamda dediğin gibi :D . 20k da olsa alacam diyor fakat öyle bir şey yapamayacak biliyorum. 2 yıldır alıcaz diyor...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri