Özelleştirmeler biraz pahalı. Ram ve SSD özellikle.Arkadaşlar bu sistemi bugün sipariş edicem sizce iyi olmusmu parcalar birbirlerine uyumlumu(ayrıca kule tipi fan alicam ekstra işlemci için)
Onları değiştircem hocam anakart işlemciye uymusmu yada ekran kartı ram ile SSD degistircem dediğiniz için hangilerini alimSisteme zam geldiğinden fiyatlar biraz yükselmiş tabii. Bence biraz pahalı olmuş. Özellikle Samsung SSD ye 760tl fark vermenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. Gerisi alınabilir , iyidir. Eğer Samsung için arttıracak paranız varsa Kioxia Exceria alın 40tl fark ile 1 TB hafıza oluyor. Daha uygun Ram de seçilebilir.
Anakart uyumlu ama nedense fiyatı fazla yüksek geldi. Ekran kartı değişmeye gerek yok ama daha ucuz Ram alternatifleri var ve SSD ye 764tl arttırıyorsanız Kioxia Exceria alın 1 TB hafızası olsun 40 TL fark var arada.Onları değiştircem hocam anakart işlemciye uymusmu yada ekran kartı ram ile SSD degistircem dediğiniz için hangilerini alim
Sisteme zam gelmemiş. Ekran kartı dual stoğu bitmiş.Sisteme zam geldiğinden fiyatlar biraz yükselmiş tabii. Bence biraz pahalı olmuş. Özellikle Samsung SSD ye 760tl fark vermenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. Gerisi alınabilir , iyidir. Eğer Samsung için arttıracak paranız varsa Kioxia Exceria alın 40tl fark ile 1 TB hafıza oluyor. Daha uygun Ram de seçilebilir.
Hayır ondan ayrı olarak aynı fiyatta 8 GB Ram veriyorlardı hocam dikkatlı baktım site güncellendikten sonra 8 GB Ram ile satmaya başladılar. 16 GB Yapınca da doğal olarak fiyat artıyor.Sisteme zam gelmemiş. Ekran kartı dual stoğu bitmiş.
Hayır yanlışın var. Ram zaten dual niye 16 yapıyorsun ki tekrar. Sistemi hiç ellemeden sepete ekle görürsün.Hayır ondan ayrı olarak aynı fiyatta 8 GB Ram veriyorlardı hocam dikkatlı baktım site güncellendikten sonra 8 GB Ram ile satmaya başladılar. 16 GB Yapınca da doğal olarak fiyat artıyor.
Bende 8 GB seçili gözüküyordu. Yanlış baktım herhalde.Hayır yanlışın var. Ram zaten dual niye 16 yapıyorsun ki tekrar. Sistemi hiç ellemeden sepete ekle görürsün.
Ekli dosyayı görüntüle 5835
Öyle gözüküyor sadece sepete eklediğinde x2 olarak gözüküyor.Bende 8 GB seçili gözüküyordu. Yanlış baktım herhalde.
Senin durumuna gelirsek sistemi Kingston NV1 1 TB ssd ile alabilirsin. Anakart olarak B550M-K güncellemesi yapabilirsin. TUF pahalı. Ram değiştirmene gerek yok. Kasa olarakta Cougar MX440 iyi seçim.Onları değiştircem hocam anakart işlemciye uymusmu yada ekran kartı ram ile SSD degistircem dediğiniz için hangilerini alim
Onları değiştirmem hocam anakart işlemciye uymusmu yada ekran kartı ram ile SSD degistircem dediğiniz için hangilerini alim
Hocam sistem çok güzel yapmışsın bende biraz PC konusunda acemiyimde kasa içindeki bileşenleri tam 23 binlik olarak dizermisiniz dicektim 23bin 500 kusurdur olur rica etsemSenin durumuna gelirsek sistemi Kingston NV1 1 TB ssd ile alabilirsin. Anakart olarak B550M-K güncellemesi yapabilirsin. TUF pahalı. Ram değiştirmene gerek yok. Kasa olarakta Cougar MX440 iyi seçim.
![]()
Skygate | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
23000 TL ye gerek yok bence dostum. Bütçeyi kullanmak istiyorsan başka sistem bakıyorum.Hocam sistem çok güzel yapmışsın bende biraz PC konusunda acemiyimde kasa içindeki bileşenleri tam 23 binlik olarak dizermisiniz dicektim 23bin 500 kusurdur olur rica etsem
Başka sistemde olur hocam böyle üst düzey PC yapmaya calisiyorumda 2k oynamak için kule tipi soğutucu ile 23.500 bütçe için eğer musaitseniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim23000 TL ye gerek yok bence dostum. Bütçeyi kullanmak istiyorsan başka sistem bakıyorum.
Bu sistem biraz daha mantıklı dostum. Sonradan SSD ve Sıvı soğutma alıp bu sisteme takabilirsin. Diğeri her türlü pahalı oluyor buna göre.Başka sistemde olur hocam böyle üst düzey PC yapmaya calisiyorumda 2k oynamak için kule tipi soğutucu ile 23.500 bütçe için eğer musaitseniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Çook teşekkür ederim hocam ellerine sağlık çok güzel sistem olmuş bu dediğin gibi biraz eklemelerle daha uygun olurBu sistem biraz daha mantıklı dostum. Sonradan SSD ve Sıvı soğutma alıp bu sisteme takabilirsin. Diğeri her türlü pahalı oluyor buna göre.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Güzel sistem bileşenler kaliteli rahatlıkla tercih edilebilir.Çook teşekkür ederim hocam ellerine sağlık çok güzel sistem olmuş bu dediğin gibi biraz eklemelerle daha uygun olur
Teşekkür ederim hocam tekrardanGüzel sistem bileşenler kaliteli rahatlıkla tercih edilebilir.
Bu kasada hava sürkülasyon nasıl acaba önden hava almıyor hiçBu sistem biraz daha mantıklı dostum. Sonradan SSD ve Sıvı soğutma alıp bu sisteme takabilirsin. Diğeri her türlü pahalı oluyor buna göre.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com