Sistem nasıl

Xato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar bu sistemi bugün sipariş edicem sizce iyi olmusmu parcalar birbirlerine uyumlumu(ayrıca kule tipi fan alicam ekstra işlemci için)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-30-12-50-43-82.jpg
    Screenshot_2022-08-30-12-50-43-82.jpg
    346.7 KB · Görüntüleme: 48

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sisteme zam geldiğinden fiyatlar biraz yükselmiş tabii. Bence biraz pahalı olmuş. Özellikle Samsung SSD ye 760tl fark vermenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. Gerisi alınabilir , iyidir. Eğer Samsung için arttıracak paranız varsa Kioxia Exceria alın 40tl fark ile 1 TB hafıza oluyor. Daha uygun Ram de seçilebilir.

KS

Xato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sisteme zam geldiğinden fiyatlar biraz yükselmiş tabii. Bence biraz pahalı olmuş. Özellikle Samsung SSD ye 760tl fark vermenin mantıksız olduğunu düşünüyorum. Gerisi alınabilir , iyidir. Eğer Samsung için arttıracak paranız varsa Kioxia Exceria alın 40tl fark ile 1 TB hafıza oluyor. Daha uygun Ram de seçilebilir.
Onları değiştircem hocam anakart işlemciye uymusmu yada ekran kartı ram ile SSD degistircem dediğiniz için hangilerini alim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Onları değiştircem hocam anakart işlemciye uymusmu yada ekran kartı ram ile SSD degistircem dediğiniz için hangilerini alim
Anakart uyumlu ama nedense fiyatı fazla yüksek geldi. Ekran kartı değişmeye gerek yok ama daha ucuz Ram alternatifleri var ve SSD ye 764tl arttırıyorsanız Kioxia Exceria alın 1 TB hafızası olsun 40 TL fark var arada.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Sisteme zam gelmemiş. Ekran kartı dual stoğu bitmiş.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hayır ondan ayrı olarak aynı fiyatta 8 GB Ram veriyorlardı hocam dikkatlı baktım site güncellendikten sonra 8 GB Ram ile satmaya başladılar. 16 GB Yapınca da doğal olarak fiyat artıyor.
Hayır yanlışın var. Ram zaten dual niye 16 yapıyorsun ki tekrar. Sistemi hiç ellemeden sepete ekle görürsün.
1661854292059.png

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Parçalarda bir sorun göremedim(SSD Evo modeli hakkında fikrim yok) haricinde güzel seçilmiş parçalar. Kule tipi ya da sıvı soğutma hangisini isterseniz bütçeyi belirtin ona da yardımcı olmaya çalışırız hocam

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Senin durumuna gelirsek sistemi Kingston NV1 1 TB ssd ile alabilirsin. Anakart olarak B550M-K güncellemesi yapabilirsin. TUF pahalı. Ram değiştirmene gerek yok. Kasa olarakta Cougar MX440 iyi seçim.

KS

Xato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Onları değiştirmem hocam anakart işlemciye uymusmu yada ekran kartı ram ile SSD degistircem dediğiniz için hangilerini alim

Senin durumuna gelirsek sistemi Kingston NV1 1 TB ssd ile alabilirsin. Anakart olarak B550M-K güncellemesi yapabilirsin. TUF pahalı. Ram değiştirmene gerek yok. Kasa olarakta Cougar MX440 iyi seçim.

Hocam sistem çok güzel yapmışsın bende biraz PC konusunda acemiyimde kasa içindeki bileşenleri tam 23 binlik olarak dizermisiniz dicektim 23bin 500 kusurdur olur rica etsem

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam sistem çok güzel yapmışsın bende biraz PC konusunda acemiyimde kasa içindeki bileşenleri tam 23 binlik olarak dizermisiniz dicektim 23bin 500 kusurdur olur rica etsem
23000 TL ye gerek yok bence dostum. Bütçeyi kullanmak istiyorsan başka sistem bakıyorum.

KS

Xato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
23000 TL ye gerek yok bence dostum. Bütçeyi kullanmak istiyorsan başka sistem bakıyorum.
Başka sistemde olur hocam böyle üst düzey PC yapmaya calisiyorumda 2k oynamak için kule tipi soğutucu ile 23.500 bütçe için eğer musaitseniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Başka sistemde olur hocam böyle üst düzey PC yapmaya calisiyorumda 2k oynamak için kule tipi soğutucu ile 23.500 bütçe için eğer musaitseniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu sistem biraz daha mantıklı dostum. Sonradan SSD ve Sıvı soğutma alıp bu sisteme takabilirsin. Diğeri her türlü pahalı oluyor buna göre.

KS

Xato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar