Sistem Tavsiyesi

Ali murteza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar bu işlerden çok anlamadığım için pc nin özelliklerini atsam sizde alınır yada alınmaz derseniz memnun olurum
Pc özellikleri :
Intel Core i7-12700F - 16GB Memory - NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti - 1TB HDD + 500GB SSD

Moderatörün son düzenlenenleri:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar bu işlerden çok anlamadığım için pc nin özelliklerini atsam sizde alınır yada alınmaz derseniz memnun olurum
Pc özellikleri :

Intel Core i7-12700F - 16GB Memory - NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti - 1TB HDD + 500GB SSD​

güzel özellikleri işelmcinde güzel 3060ti ztn iyi bence iyi yani güle güle kullan şimdiden

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Teşekkür ederim eminsin degilmi bir hakkim var ha :D
hocam bende yakın zamanda pc almayı düşünüyorum bütçe kısıtlı olmasa bu parçaları alırdım güzel parçalar fakat istersen yinede başkalarının da görüşlerinin belirtmesini bekle

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Pc özellikleri :
Intel Core i7-12700F - 16GB Memory - NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti - 1TB HDD + 500GB SSD
Bileşenlerde sorun yok ama F/P dengesine bakmak gerek. 12700F seçmişsiniz 3060 Ti kartı için oyun içinse bu sistem 12400F seçilip ekran kartı yükseltilebilir daha mantıklı bir harcama olur.

KS

Ali murteza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hayır 3060/3060 Ti kartı 1080p için gayet iyi kart ama parayı doğru harcamak önemli burada. Yurtdışında yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Benzer bütçeye daha yüksek kartlı hazır sistemler varsa bakmanızı tavsiye ederim.
Hmm peki sizce bu sistemle twitch yayınları yapabilirmiyim yoksa yükseltmek gerekirmi

KS

Ali murteza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yayın yapılabilir işlemci ve GPU yeterli RAM de keza öyle. M.2 disk var oda başarılı bir sorun yok yayın için bileşen anlamında.
Peki belki pc konusunun biraz dışına çıkacak ama internetimin uploadimi yükseltmek için internet sağlayıcımı aradığımda ekstra para alinirmi alinirsa ne kadar alinir bir de internet sağlayıcım müşteri hizmetlerimi yoksa baska bir numarayimi aramam gerek biraz cahilimde bu konularda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Upload konusu Türkiye topraklarında ekstra ücrete tabi bir durum ama siz başka ülkede yaşıyorsanız orada durum nedir bilmiyorum. Bence ekstra ücret alacaklardır.

KS

Ali murteza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Upload konusu Türkiye topraklarında ekstra ücrete tabi bir durum ama siz başka ülkede yaşıyorsanız orada durum nedir bilmiyorum. Bence ekstra ücret alacaklardır.
Yo yo babam yurtdışında turkiyedeyim ben ve internet sağlayıcısının numarasına nasil veya nereden ulasabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri