Sistem Toplama Tavsiyesi!!!

pccocukk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3.800 tl ye sistem toplamak istiyorum,sistemimde 16gb ram ve 6 veya 7. nesil bir işlemci istiyorum.bilgisyarı ofiste kullanıcağım için oyun oynamayacağım bu yüzden ekran kartı ucuz olmasını istiyorum çünkü gerek yok.lütfen tavsiye sistemlerinizi yazınız şimdiden teşekkürler

daimy2017

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
bence önemli olan bütçeni mümkün olduğunca zorlamalısın, ki topladığın bilgisayar seni uzun süre idare etsin. yani ne kadar çok harcarsan uzun vade de o kadar karlı olur.

KS

pccocukk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
daimy2017' Alıntı:
bence önemli olan bütçeni mümkün olduğunca zorlamalısın, ki topladığın bilgisayar seni uzun süre idare etsin. yani ne kadar çok harcarsan uzun vade de o kadar karlı olur.
tavsiye verin 4.500 e kadar monitörlü ekran kartı önemli değil kötü olsun

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam ekran kartı koymadım ancak isterseniz bazı şeyleri çıkartıp ekran kartı ekleyebilirim

QVzMrj.png

KS

pccocukk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam ekran kartı koymadım ancak isterseniz bazı şeyleri çıkartıp ekran kartı ekleyebilirim

QVzMrj.png

süper olmuş teşekkürler fakat monitörün fiyatını biraz düşürüp bu sistem için en düşük bir ekran kartı eklerseniz memnun olurum

KS

pccocukk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam şeyi düşünmüştüm ofiste kullanıcağınız için monitörü büyük tutmak istemiştim hocam :)

fiyat sıkıntısı var 10.000 tl ye 3 tane pc alıcaz.2 tanesi 16gb ramli 1 tanesi 8gb ramli olucak bir tanesinde monitör gerekli diğerlerinde gerek yok ve oyun oynamayacağımız iç ekran kartına çok para vermek istemiyoruz yardım ederseniz seviniriz

KS

pccocukk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam şeyi düşünmüştüm ofiste kullanıcağınız için monitörü büyük tutmak istemiştim hocam :)

Hocam buyrun  

EPA3pn.png

buna hocam :)

hocam bu çok iyi beğendik fakat birbirlerine uymulular değil mi zortlamasın sonra :D ve kasada güç kaynağı var mı ve soğutucu?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri